Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

1.000 de euro! Atât costă două bilete la partida Farul - FCSB, în urma cererii uriaşe

1.000 de euro! Atât costă două bilete la partida Farul - FCSB, în urma cererii uriaşegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Conducerea celor de la Farul Constanţa a decis să nu mai comercializeze cele 2.000 de bilete rămase pentru partida cu FCSB, iar acestea au fost distribuite în club, cu prioritate pentru suporteri, jucători şi staff.

În urma acestei decizii, foarte mulţi fani ai celor două echipe au rămas pe dinafară pentru meciul de duminică.

Conform informaţiilor lui Gică Popescu, cererea a fost uriaşă, de peste 30.000 de bilete.

De aproape şapte ori mai mult decât capacitatea totală a stadionului din Ovidiu.

Cu cât se vând biletele la partida Farul - FCSB?

Profitând de faptul că există un interes uriaş pentru acest meci, unii dintre suporterii Farului au simţit nevoia ”să facă un ban cinstit”. 

Mai exact, au apărut anunţuri în care aceştia îşi vând abonamentele - din care mai rămâne valabil doar meciul cu FCSB - cu 500 de euro bucata.

Există anunţuri pe grupurile de Facebook din Constanţa, în care unul dintre suporteri vinde două astfel de abonamente cu 1.000 de euro - 5.000 de lei.

Gică Popescu a explicat de ce s-a luat această decizie

Preşedintele celor de la Farul Constanţa, Gică Popescu, a explicat de ce s-a luat această decizie, ca biletele rămase să nu mai fie scoase spre vânzare.

Din păcate, avem un stadion de doar 4.500 de locuri. Sunt convins că, dacă am fi avut un stadion de 30.000 de locuri, ar fi fost plin la acest joc. De aceea ne dorim cât mai repede cu putinţă ca stadionul de la Constanţa să fie construit cât mai repede.

Cererea este una incredibilă şi am încercat să facem lucrurile de aşa manieră încat să avem cât mai mulţi suporteri farişti în stadion” a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul-fcsb 

viewscnt
Articole similare