adplus-dvertising
You are here:

12 jucători de la o echipă din prima ligă a Norvegiei au întreţinut relaţii intime pe stadion, fără să ştie că sunt filmaţi. Reacţia antrenorului

12 jucători de la o echipă din prima ligă a Norvegiei au întreţinut relaţii intime pe stadion, fără să ştie că sunt filmaţi. Reacţia antrenorului

Campionate

Comentarii

12 jucători de la o echipă din prima ligă a Norvegiei, SK Brann, au pătruns noaptea pe stadion, însoţiţi de 7 tinere şi au întreţinut relaţii intime inclusiv in vestiar şi pe teren.

Un scandal uriaş a avut loc în aceste zile în Norvegia. 12 jucători de la SK Brann au pătruns noaptea pe stadion şi au organizat o adevărată orgie. Beţi şi însoţiţi de 7 tinere, aceştia au întreţinut relaţii intime inclusiv în vestiar şi pe teren.

Totul despre Steaua Roşie - CFR Cluj, pe canalul nostru de YouTube

Cei 12 jucători n-au bănuit însă că escapada lor a fost înregistrată de camerele aflate la stadion. De altfel, aşa au şi fost descoperiţi.

12 jucători de la o echipă din prima ligă a norvegiei, relaţii intime pe stadion: ”Aşa ceva n-ar fi trebuit să se întâmple niciodată”

Potrivit The Sun, care citează presa din Norvegia, 12 jucători au petrecut săptămâna trecută după un antrenament. Aceştia au mers într-un club de noapte, unde au consumat alcool în cantităţi exagerate.

Mai târziu, cei 12 jucători ai lui SK Brann - ultimul loc în Norvegia - au mers la stadion însoţiţi de 7 tinere cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani. Aceştia au insistat să-şi lase toată lumea telefoanele la intrarea în stadion, tocmai pentru ca escapada lor să nu fie filmată în vreun fel.

Ceea ce nu au luat ei în calcul a fost că în incinta stadionului se aflau mai multe camere de supraveghere. Acestea au surprins imagini care au provocat apoi un scandal uriaş.

Camerele de supravegherea i-au înregistrat pe jucători în timp ce întreţineau relaţii intime în vestiare şi chiar şi pe suprafaţa de joc. Identitatea celor 12 jucători n-a fost însă făcută publică.

Daniel Pedersen, căpitanul lui SK Brann, despre care nu se ştie dacă a participat sau nu la această orgie, şi-a prezentat scuze pentru escapadă:

”Acum trebuie să ne cerem scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. Singurul lucru pe care îl putem face este să oferim câteva performanţe bune în următoarele meciuri.

Acest lucru n-ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Este pentru prima dată în carieră când am trăit o astfel de situaţie”, a declarat Daniel Pedersen, citat de The Sun.

Şefii lui SK Brann au anunţat măsuri dure, dar principala problemă a fost numărul mare de jucători care au participat la acest incident. Drept urmare, suspendarea lor ar fi însemnat să lase echipa descoperită.

Se pare că n-ar fi fost singura petrecere de acest gen la SK Brann

Între timp, la poliţie a fost depusă şi o plângere pentru agresiune sexuală împotriva unuia dintre cei 12 jucători. Una dintre tinere ar fi reclamat faptul că ar fi fost agresată în acea seară.

Bătăile de cap ale şefilor lui SK Brann nu s-au oprit însă aici. Se pare că această petrecere n-a fost un caz izolat. Erik Horneland, antrenorul echipei, susţine cu amărăciune că a aflat detalii şi despre o altă petrecere de acest gen:

”Am primit noi informaţii care au complicat problema. Probabil că mulţi mă veţi întreba cum am tratat acest caz. Însă el a fost complex şi am avut doar intenţii bune. Cei care pot face acum cele mai bune evaluări sunt cei de la poliţie.

A fost o petrecere şi la începutul acestui an. Sunt incredibil de dezamăgit că unii nu respectă nici măcar un pic regulile şi ce aşteptări există de la acest club.

Astăzi pare pur şi simplu ridicol. Suntem un club mare de care oamenii ar trebui să fie mândri. Astăzi probabil că avem parte de aproape zero încredere”, a spus Erik Horneland, antrenorul echipei.

Incidentul a venit în contextul în care SK Brann, de 3 ori campioană a Norvegiei, se află într-o situaţie foarte delicată. După 15 etape, Brann ocupă ultimul loc în clasament, cu 10 puncte, cu 4 mai puţine decât locul care asigură salvarea de la retrogradare.

La meciul disputat imediat după scandal, SK Brann s-a impus cu 3-2 în faţa celor de la Sandefjord, însă jucătorii n-au scăpat de mustrările suporterilor, care au protestat vehement faţă de gestul lor.

viewscnt
Articole similare