Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 milioane de euro pentru Alex Maxim! Negocierile sunt în plină desfăşurare. Jucătorul naţionalei, aproape de echipa campioană

3 milioane de euro pentru Alex Maxim! Negocierile sunt în plină desfăşurare. Jucătorul naţionalei, aproape de echipa campioană

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim ar putea ajunge în cele din urmă la Beşiktaş. Presa din Turcia oferă ultimele detalii

Potrivit celor de la Akşam, conducerea lui Beşiktaş a decis să continuie negocierile pentru transferul lui Alexandru Maxim, de al Gaziantep. Deşi s-a scris că Beşiktaş a renunţat la Maxim, se pare că antrenorul Sergen Yalcin, cel care insistă pentru transferul mijlocaşului român, i-a convins şi pe oficialii clubului că Alex este o investiţie necesară pentru campioana Turciei.

Recent, au apărut informaţii în presa din Turcia, potrivit cărora şi Fenerbahce s-ar fi interesat de fotbalistul român, dar se pare că singura formaţie din Sueprligă care negociază pentru transferul românului este Beşiktaş: ”Gaziantep vrea 3 milioane de euro pentru fotbalistul român. El este unul dintre jucătorii pe care Yalcin îi vrea în această vară. Maxim este un fotbalist perfect pentru poziţia de număr 10 consideră el. Alb-negrii continuă negocierile cu Gaziantep pentru Maxim” scrie ajansbesiktas, care citează Akşam. Între timp, Maxim a revenit la antrenamentele formaţiei Gaziantep.  Turcii scriu că Beşiktaş aşteaptă să-l cedeze pe Adem Ljaici, apoi va reveni cu o ofertă pentru Maxim.

Noua campioană a Turciei este antrenată de fostul internaţional, Sergen Yalcin şi îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe superba arenă de 42 de mii de locuri. Una dintre cele mai iubite echipe din Turcia, gruparea ”Kara Kartallar” este susţinută frenetic de incredibilii săi suporteri. Foarte probabil, din stagiunea viitoare, aceştia vor reveni la stadion.

Formaţia care îl vrea pe Alexandru Maxim se bazează pe un lot valoros. Internaţionalul român ar putea fi coechipier cu jucători precum Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Domagoj Vida, Cenk Tosun sau Atiba Hutchinson.

Afla mai multe despre: alexandru maxim 

viewscnt
Articole similare