Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 jucători care pot ajunge gratis la Barcelona! Nume grele pe lista întocmită de Laporta

5 jucători care pot ajunge gratis la Barcelona! Nume grele pe lista întocmită de Laporta

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona ar putea aduce nu mai puţin de cinci jucători gratis în vara viitoare.

Preşedintele blaugrana, Joan Laporta, ar putea miza în vara viitoare pe strategia aplicată şi în această vară în materie de transferuri. Aflată în dificultate din punct de vedere financiar, FC Barcelona s-ar putea orienta către fotbalişti care vor rămâne liberi de contract în vara viitoare.

Potrivit site-ului Fichajes.net, Barcelona studiază nu mai puţin de cinci variante.

Frank Kessie, fotbalist care joacă acum la AC Milan, ar putea fi unul dintre transferurile verii la Barcelona. Jucătorul rămâne liber de contract şi la cei 24 de ani ai săi a trezit interesul mai multor cluburi puternice din Europa, printre care Real Madrid, Barcelona, Manchester City sau Manchester United.

Un alt fotbalist interesant, care poate ajunge liber de contract la Barcelona, este Boubacar Kamara. Francezul în vârstă de 21 de ani este unul dintre marile talente din Ligue 1 şi ar putea ajunge la Barca dacă gruparea catalană nu îl poate aduce pe Kessie.

Paul Pogba este numele cel mai sonor de pe lista jucătorilor care pot ajunge liberi de contract la Barca, în vara viitoare. Francezul este dorit şi de Real Madrid, dar şi de Juventus, dar presa britanică nu exclude posibilitatea ca acesta să-şi prelungească acordul cu Manchester United. ”Are contract în vigoare, care este valabil până în luna iunie. Aşa că vom discuta cu Manchester United şi vom vedea ce se va întâmpla.” a anunţat agentul fotbalistului, influentul Mino Raiola.

Portarul Andre Onana este crescut de Barcelona şi ar putea reveni, din vară, pe Camp Nou. Jucătorul a decis să nu-şi prelungească acordul cu Ajax, dar presa italiană a anunţat că s-ar fi înţeles deja cu Inter. Interesul Barcelonei ar putea schimba lucrurile în privinţa viitorului său.

În fine, Antonio Rudiger este ultimul nume de pe această listă. Fundaşul nu a prelungit încă acordul cu Chelsea, dar este dorit şi de Bayern Munchen, Real Madrid sau Paris Saint-Germain. Barcelona îl vrea, dar salariul său, la fel ca şi în cazul Pogba, ar putea împiedica transferul. 

Afla mai multe despre: paul pogbafrank kessiebarcelonalaportaantonio rudiger 

viewscnt
Articole similare