Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

50 de milioane de euro pentru Dani Ceballos. Clubul din Premier League care plăteşte suma cerută de Real Madrid

50 de milioane de euro pentru Dani Ceballos. Clubul din Premier League care plăteşte suma cerută de Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Clubul Arsenal Londra este dispus să plătească suma cerută de Real Madrid pentru transferul mijlocaşului Dani Ceballos (22 de ani).

50 de milioane de euro solicită madrilenii în schimbul internaţionalului de tineret spaniol, care nu face parte din planurile lui Zinedine Zidane pentru sezonul viitor. Nici jucătorul nu îşi doreşte să mai lucreze cu tehnicianul francez, astfel că plecarea lui Ceballos de pe Santiago Bernabeu este iminentă.

De serviciile spaniolului se interesează mai multe grupări, printre care şi AC Milan, însă italienii nu au posibilitatea de a achita suma cerută de Real Madrid. Pe fir ar fi intrat Arsenal, anunţă Daily Star, care notează că "tunarii" sunt decişi să plătească 50 de milioane de euro.

Dani Ceballos a impresionat la Europeanul de tineret din Italia şi San Marino, acolo unde naţionala Spaniei va înfrunta Franţa, joi, de la 22:00, în semifinalele competiţiei.

Ceballos, care a reuşit două super goluri la turneul final organizat în "Cizmă", s-a transferat la Real Madrid după Europeanul de tineret din 2017, atunci când a fost desemnat jucătorul turneului.

16,5 milioane de euro a plătit Real Madrid pentru aducerea mijlocaşului de la Real Betis. În cele două sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu, Ceballos nu a reuşit, însă, să îşi câştige statutul de titular, adunând 56 de meciuri, cinci goluri şi doar două assist-uri.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare