Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

6 ani pentru construcţia unui nou stadion în România. Cum arată şi cât a costat arena care vineri va fi inaugurată. FOTO

6 ani pentru construcţia unui nou stadion în România. Cum arată şi cât a costat arena care vineri va fi inaugurată. FOTOgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Un stadion la care s-a lucrat timp de mai binde 6 ani va fi inaugurat vineri, 16 septembrie.

Fotbalul românesc se va bucură de încă o arenă modernă. Vineri, de la ora 16:00, localnicii din Lipova - judeţul Arad - se vor putea bucura de noua arenă.

Lucrările au durat nu mai puţin de 6 ani, timp în care echipa locală, Şoimii Lipova, a fost nevoită să joace prin alte localităţi.

Cum arată noul stadion la care s-a lucrat timp de 6 ani

Potrivit sportarad.ro, lucrările la noul stadion din Lipova au început în 2016. Însă suporterii din localitate au avut nevoie de multă răbdare pentru a vedea noua arenă.

În tot acest timp, echipa lor a fost nevoită să-şi joace meciurile la Pâncota, la Zăbrani, Arad, Sânnicolau Mare sau Aradul nou.

La 6 ani şi 4 luni distanţă, noul stadion din Lipova este gata de inaugurare. Evenimentul se va petrece vineri, de la 17:00, când Şoimii Lipova vor juca împotriva celor de la Avântul Periam, într-o partidă ce contează pentru Liga 3.

Entuziasmul în rândul suporterilor din Lipova este mare, astfel că cele mai multe locuri au fost deja vândute pentru tot sezonul 2022-2023, contra unui cost al abonamentului de 200 de lei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUL STADION!

Banii din bilete şi abonamente vor fi investiţi tot în noua arenă:

”Vrem să contribuim la întreţinerea bazei sportive, dar vom realiza materiale şi materiale promoţionale cu însemnele echipei Şoimii Lipova, fanioane, fulare, căni, pixuri şi altele”, a spus Radu Pop, preşedintele lui Soimii Lipova, citat de sportarad.ro.

Noua arenă din Lipova are 1520 de locuri şi a costat 1,2 milioane de euro. Banii au fost asiguraţi de Compania Naţională de Investiţii.

Potrivit sursei citate, nou arenă se bucură de o tribună nouă şi de vestiare moderne. Băncile de rezervă a fost montate însă în partea opusă intrării la vestiare, pentru ca ocupanţii lor să nu fie prea deranjaţi de suporteri.

Mai multe imagini pe sportarad.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lipova 

viewscnt
Articole similare