Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost dezvăluit detaliul neştiut din poza care a făcut înconjurul lumii cu Messi şi Ronaldo! Fotografia este a 3-a cea mai apreciată imagine din istoria Instagram-ului

A fost dezvăluit detaliul neştiut din poza care a făcut înconjurul lumii cu Messi şi Ronaldo! Fotografia este a 3-a cea mai apreciată imagine din istoria Instagram-ului

Lionel Messi

Comentarii

Chiar cu o zi înainte de startul Cupei Mondial, pe reţelele sociale a fost postată o fotografie în care apar Messi şi Cristiano Ronaldo, oamenii care au dominat mai mult de 15 ani fotbalul mondial.

Leo Messi şi Cristiano Ronaldo au fost în prim-planul unei reclame a celebrului brand Louis Vuitton. Cei doi titani ai fotbalului mondial apar în aceeaşi poză jucând şah pe două genţi de lux. 

Ambii au postat fotografia pe reţelele sociale, iar fanii din întreaga lume au ”explodat” după ce au văzut poza. După ce imaginea a devenit virală, a fost analizată tabla de şah pentru a vedea cine ar câştiga meciul. Duminică s-a constatat că ”meciul” dintre Ronaldo şi Messi s-a terminat la egalitate. 

Peter Heine Nielsen, fost jucător şi actualul antrenor al lui Magnus Carlsen, a publicat pe twitter o fotografie cu meciul dintre Magnus Carlsen - Hikaru Nakamura, din noiembrie 2017. Partida din urmă cu 5 ani s-a încheiat la egalitate. 

”Cred că am văzut-o pe social media. E din fotografia cu Messi şi Cristiano Ronaldo. Dar originalul este din meciul cu Nakamura din 2017. Nu mi-am dat seama la început. Am văzut mesajul de pe Twitter al lui Peter Heine şi după aceea am făcut legătura”, a spus Magnus Carlsen.

Fotografia este a 3-a cea mai apreciată imagine din istoria Instagram-ului

Pe contul lui Cristiano Ronaldo fotografia a strâns peste 31 de milioane de like-uri, fiind a treia cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram-ului. Pe locul 1 este o fotografie cu un ou din ianuarie 2019, având 55,8 milioane de like-uri. 

Locul 2 este deţinut tot de o fotografie postată de Cristiano Ronaldo, alături de Georgina Rodriguez, în care cei doi au anunţat că iubita portughezului este însărcinată cu gemeni. 

Afla mai multe despre: lionel messi-cristiano ronaldo-instagram 

viewscnt
Articole similare