adplus-dvertising
You are here:

A fost propus de Borcea la FCSB, dar e dorit la Dinamo! Ultima lovitură a "câinilor" după revenirea lui Mircea Rednic

A fost propus de Borcea la FCSB, dar e dorit la Dinamo! Ultima lovitură a "câinilor" după revenirea lui Mircea Rednic

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic îşi pregăteşte echipa cu care va încerca să o scoată pe Dinamo Bucureşti din situaţia dificilă. Antrenorul îşi conturează lotul şi aşteaptă întăriri şi la nivel clubului. Un fost oficial din "Ştefan cel Mare" poate reveni.

Dinamo Bucureşti e pe locul 15 în Liga 1, penultimul, şi fuge de retrogradare şi în acest sezon. "Puriul" a început cu o remiză mandatul, scor 2-2, cu UTA Arad, în urma rezultatelor nefaste ale antrenorilor Sorin Colceag şi Dario Bonetti. Totuşi, antrenorul are nevoie de ajutor şi din partea altor persoane, care ar urma să vină în club. Rednic îşi doreşte un director sportiv, dar şi un secund, iar lista este deschisă în acest moment. 

Cristi Bobar poate ajunge la Dinamo după ce a fost propus la FCSB

În ultimele zile au apărut câteva variante privind postul de director sportiv în "Ştefan cel Mare". Ionel Dănciulescu s-a aflat pe listă, dar mutarea nu ar mai fi de actualitate. El este şeful academiei de fotbal de la CS Dinamo, e în relaţii bune cu comandantul Ionuţ Adrian Popa, şi nu ar vrea să plece, mai ales că i s-a dat o mână de ajutor, după ce Pablo Cortacero l-a dat afară de la FC Dinamo. 

Nici varianta Marius Niculae nu mai e luată în calcul. Fostul atacant a dezvăluit că nu-şi doreşte să plece de la FRF, unde e membru în Comisia Tehnică. 

Astfel, un nou nume a apărut. Actualul preşedinte de la CSM Reşiţa, Cristi Bobar, este dorit de vestiarul lui Dinamo, anunţă Doardinamo.ro. 

Oficialul echipei din Liga 3 a mai fost director sportiv la Dinamo şi a fost apreciat în club, datorită "prestaţiei" din timpul mandatului. Sursa citată anunţă că Bobar nu ar refuza o propunere venită din partea "câinilor". 

Cristi Borcea i l-a propus lui Gigi Becali la FCSB

În urmă cu doi ani, Cristi Bobar a fost propus la FCSB prin intermediul naşului său de cununie, Cristi Borcea, după ce Narcis Răducanu a fost demis din conducerea echipei din Berceni, conform Fanatik. Fostul acţionar de la Dinamo a vorbit cu Gigi Becali şi l-a lăudat pe oficialul dorit la Dinamo acum. În cele din urmă, la FCSB a revenit Mihai Stoica. 

Din informaţiile Telekom Sport, Mircea Rednic doreşte să-i aducă la Dinamo Bucureşti pe Ioan Ovidiu Sabău, pentru a ocupa funcţia de director sportiv al clubului, şi pe Giani Kiriţă, secund în staff-ul său. 

 

viewscnt
Articole similare