You are here:

”A fost regretabilul accident”. Nicolescu, despre huliganul de la Dinamo care a dat cu scaunul după arbitru: ”L-am identificat”

”A fost regretabilul accident”. Nicolescu, despre huliganul de la Dinamo care a dat cu scaunul după arbitru: ”L-am identificat”

Dinamo București

Comentarii

Andrei Nicolescu a vorbit despre episodul petrecut la meciul Dinamo şi Botoşani.

Nicolescu, despre ultimele probleme de la Dinamo

În prelungirile partidei dintre Dinamo şi Botoşani, un scaun aruncat de la Tribuna 2 a aterizat la doar câţiva centimetri în spatele „asistentului” Cosmin Bojan!

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a spus că pe baza imaginilor l-au identificat pe respectivul suporter.

  • Gestul huliganic putea avea urmări tragice, scaunul respectiv a aterizat aproape de arbitrul asistent. LPF a anunţat că Dinamo trebuie să plătească 10.000 de lei pentru gestul făcut de suporterii „câinilor”.

Silviu Tudor Samuilă: ”E o problemă cu suporterii lui Dinamo, cu stadionul Arcul de Triumf, pentru că au fost multe probleme...

Andrei Nicolescu: ”Eu cred că momentul de trezire a suporterilor dinamovişti a fost regretabilul accident din martie, pe moment nu am realizat cât de grav a fost momentul, pentru că s-a jucat după, dar am avut o campanie de responsabilizare, aici vorbim de grupurile dintre cei care sunt fani organizaţi pentru că asta e un incident izolat, pe care nu aveam cum să îl prevenim. 

Noi ne-am luat toate măsuriile, noi nu ne-am gândit că cineva putea să rupă un scaun, ne gândim ce puteam să facem, l-am identificat, ăsta e un exemplu de aşa nu, cât impact negativ poate să aibă un suporter inconştient”.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal s-a întrunit şi a hotărât ca gruparea din „Ştefan cel Mare” să primească o sancţiune financiară importantă.

Afla mai multe despre: dinamoandrei nicolescufan scaun 

viewscnt
Articole similare