Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A găsit vinovatul! Pe cine s-a supărat Daniel Opriţa după Steaua - FCSB 2, 1-1! "Toată lumea cred că a văzut asta. FCSB trebuia mutată. Sunt din Ilfov"

A găsit vinovatul! Pe cine s-a supărat Daniel Opriţa după Steaua - FCSB 2, 1-1! "Toată lumea cred că a văzut asta. FCSB trebuia mutată. Sunt din Ilfov"

FCSB

Comentarii

Antrenorul Stelei Bucureşti, Daniel Opriţa, a oferit primele reacţii, după remiza cu FCSB 2, de pe terenul 5 din Ghencea, în Liga 3.

VIDEO | Steaua Bucureşti - FCSB 2, 1-1. Ce a spus Daniel Opriţa

Steaua şi FCSB 2 au terminat la egalitate, scor 1-1, la finalul unui meci echilibrat, în care jucătorii lui Opriţa au avut un gol anulat incorect, la un presupus fault în atac.
Totuşi, tehnicianul "militarilor" a avut şi alte nemulţumiri în privinţa arbitrilor: „A fost un meci clar al nostru. Am arătat că ne-am dorit să câştigăm, s-a văzut cine şi-a dorit mai mult victoria. Toate deciziile au fost în defavorea noastră! A fost fault la Bărbulescu, Octavian Popescu a băgat talpa şi trebuia eliminat. Toată lumea cred că a văzut asta. Dacă nu intra mingea în poartă, trebuia să fie penalty. Îmi felicit băieţii pentru atitudine, curaj, ei au fost mai fricoşi decât ai noştri. Am avut ocazii multe, meritam să câştigăm la cel puţin trei goluri diferenţă”, a declarat Daniel Opriţa. 

Fostul atacant a fost nemulţumit că FCSB 2 a fost repartizată în serie pe care Steaua Bucureşti o conduce: „Am vrut să fim prudenţi, să nu riscăm, dar le-am făcut faţă. Au echipă bună, nu e uşor, sunt jucători de calitate. FCSB trebuia mutată cu Clinceni, sunt din Ilfov. N-am vrut să-i trimit în Moldova. Aşteptăm toate legendele adevărate de noi, să ne ajute. Am o relaţie bună cu Piţurcă, mi-a fost antrenor, mai discutăm. Mă încurajează să promovez. Capul în pământ, muncă, suntem la liga a treia, nu o să ne fie uşor”, a mai spus antrenorul Stelei Bucureşti

Afla mai multe despre: daniel opritasteauasteaua fcsb 2fcsb 2 

viewscnt
Articole similare