Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A marcat pentru România şi visează cu ochii deschişi la calificare: ”Kosovo a ieşit din cursă. Urmează o dublă din care trebuie să luăm şase puncte”

A marcat pentru România şi visează cu ochii deschişi la calificare: ”Kosovo a ieşit din cursă. Urmează o dublă din care trebuie să luăm şase puncte”

Echipa națională

Comentarii

Componentul echipei naţionale a României, Valentin Mihăilă (23 de ani), a tras concluziile după victoria extrem de importantă obţinută în faţa reprezentativei din Kosovo.

România a câştigat duelul cu Kosovo, scor  2-0, de pe Arena Naţională, din grupa I de calificare la Euro-2024, după ce Nicolae Stanciu a marcat în minutul 83, iar Valentin Mihăilă a majorat scorul în minutul 90+3.

Meciul, întrerupt în minutul 18, din cauza torţelor şi scandărilor, s-a reluat după aproximativ 50 de minute.

În minutul 42, Muriqi a fost eliminat de la echipa din Kosovo pentru cumul de cartonaşe. În minutul 61, Nicolae Stanciu a ratat un penalty.

Reacţia lui Mihăilă după victoria României cu Kosovo, scor 2-0

La finalul meciului, Valentin Mihăilă, marcator al unui nou gol la naţională, crede că reprezentativa României se afla la mâna ei în lupta pentru calificarea la Euro 2024.

”Am văzut de pe bancă marea parte a meciului. Acele probleme de la începutul meciului normal că nu ne-au plăcut. Bine că am intrat la fel de motivaţi şi am câstigat cele trei puncte.

De fiecare dată când intru încerc să îmi fac meseria. Cu Israel nu am intrat foarte bine, dar acum am reuşit să marchez şi am luat cele trei puncte.

Aveam nevoie de aceste goluri pentru că la echipa de club nu am înscris foarte mult, am fost foarte mult timp accidentat. Acum încerc să îmi câştig şi locul de titular la Parma.

Pentru calificare, nu trebue să ne uităm la celelalte echipe, depindem doar de noi şi luptăm să ne calificăm la Euro. Kosovo a ieşit din cursă, au mai rămas trei echipe care luptă.

Urmează o dublă din care trebuie să luăm şase puncte. Mai este de jucat, nu vreau sa fac procente, dar depinde doar de noi să ne calificăm la Euro”, a declarat Mihailă, după meci.

Astfel, în grupa I conduce Elveţia, cu 14 puncte, urmată de România (12 puncte). Pe locul al treilea a căzut Israel (11 puncte), pe locul 4 se află Belarus (4 puncte), Kosovo e pe 5, cu 4 puncte, iar Andorra are două puncte şi ocupă ultimul loc în clasament.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniavalentin mihaila 

viewscnt
Articole similare