Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Edi Iordănescu, după România - Kosovo 2-0: ”O victorie meritată total. Să ratezi o calificare la masa verde nu era ok”

Concluziile lui Edi Iordănescu, după România - Kosovo 2-0: ”O victorie meritată total. Să ratezi o calificare la masa verde nu era ok”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu (45 de ani), a tras concluziile după victoria obţinută în duelul cu Kosovo, din preliminariile EURO 2024.

România a câştigat duelul cu Kosovo, scor  2-0, de pe Arena Naţională, din grupa I de calificare la Euro-2024, după ce Nicolae Stanciu a marcat în minutul 83, iar Valentin Mihăilă a majorat scorul în minutul 90+3.

Meciul, întrerupt în minutul 18, din cauza torţelor şi scandărilor, s-a reluat după aproximativ 50 de minute.

În minutul 42, Muriqi a fost eliminat de la echipa din Kosovo pentru cumul de cartonaşe. În minutul 61, Nicolae Stanciu a ratat un penalty.

Reacţia selecţionerului Edi Iordănescu, după România - Kosovo 2-0

La finalul meciului, Edi Iordănescu a reacţionat şi şi-a felicitat elevii pentru jocul prestat şi rezultatul reuşit în partida de pe Arena Naţională.

Selecţionerul României a lăudat spiritul de sacrificiu al tricolorilor în acest meci, dar a comentat şi incidentele ce au avut loc în tribună, în prima repriză.

”Felicitări băieţilor, au fost minunaţi, au arătat caracter, personalitate. Au arătat că ştiu să depăşească momentele grele, ce se întâmplă în jurul echipei naţionale nu e uşor de digerat.

Am băieţi cu caracter, cu suflet mare şi băieţi cu valoare. Am obţinut o victorie meritată total şi mergem înainte cu încredere.

(n.r. V-aţi temut că putem pierde cu 0-3 când s-a întrerupt meciul?) Da, normal că nu doream aşa ceva. Să ratezi o calificare la masa verde nu era ok.

Sunt suporteri care au încurajat tot timpul echipa naţională şi îi rog din suflet să meargă înainte şi să se concentreze pe încurajarea echipei naţionale”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit As.ro.

Astfel, în grupa I conduce Elveţia, cu 14 puncte, urmată de România (12 puncte). Pe locul al treilea a căzut Israel (11 puncte), pe locul 4 se află Belarus (4 puncte), Kosovo e pe 5, cu 4 puncte, iar Andorra are două puncte şi ocupă ultimul loc în clasament.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescuromania 

viewscnt
Articole similare