You are here:

A pus piciorul în prag! Laszlo Dioszegi schimbă antrenorul şi îi ameninţă pe jucători: ”Vor plăti unul câte unul”

A pus piciorul în prag! Laszlo Dioszegi schimbă antrenorul şi îi ameninţă pe jucători: ”Vor plăti unul câte unul”
Comentarii

Sepsi l-a demis pe Bernd Storck după rezultatele slabe înregistrate de echipa din Sf. Gheorghe.

Reacţia lui Dioszegi după demiterea lui Storck

După patru înfrângeri consecutive, Bernd Storck a ajuns într-o situaţie delicată la Sepsi. Conducerea a evoluat postura antrenorului german şi a hotărât să pună punct contractului. 

După 8 etape jucate, Sepsi este abia pe locul al 11-lea în SuperLiga României, cu 8 puncte acumulate, dar şi cu 4 înfrângeri consecutive. 

Laszlo Dioszegi a confirmat demiterea antrenorului şi a anunţat noi măsuri drastice în viitorul apropiat.

„După patru zile grele, s-a luat o decizie foarte grea! Clubul trebuie sa fie cel mai important din lume si lipsit de emotii! Ne despărţim de comun acord! Dar asta nu se termină încă, cei care au greşit vor plăti unul câte unul!

Am învăţat multe de la tine Bernd! Următorul pas va fi foarte important şi va necesita multă atenţie! Să ştiţi un lucru, voi sunteţi cei mai importanti, fanii! Trebuie să funcţioneze şi peste cincizeci de ani fără mine şi colegii mei!

De aceea vă rog să fiţi alături de noi în această situaţie dificilă şi să veniţi la meciul cu Botoşaniul!”, a transmis finanţatorul, pe contul personal de Facebook.

  • 32 de meciuri are Storck pe banca celor de la Sepsi: 12 victorii, 8 remize şi 12 înfrângeri. 

Bernd Storck este al treilea antrenor demis în SuperLigă în mai puţin de 24 de ore. Miercuri, Tony da Silva şi Andrei Prepeliţă au plecat de la Poli Iaşi, respectiv FC Buzău. 

Afla mai multe despre: dioszegisepsistorck 

viewscnt
Articole similare