You are here:

Surpriză în Superliga. Al treilea antrenor care pleacă de la o echipă în ultimele 24 de ore | EXCLUSIV

Surpriză în Superliga. Al treilea antrenor care pleacă de la o echipă în ultimele 24 de ore | EXCLUSIV
Comentarii

Sepsi l-a demis pe Bernd Storck după rezultatele slabe înregistrate de echipa din Sf. Gheorghe.

Sepsi a rămas fără antrenor! Bernd Storck, OUT 

După patru înfrângeri consecutive, Bernd Storck a ajuns într-o situaţie delicată la Sepsi. Conducerea a evoluat postura antrenorului german şi a hotărât să pună punct contractului. 

După 8 etape jucate, Sepsi este abia pe locul al 11-lea în SuperLiga României, cu 8 puncte acumulate, dar şi cu 4 înfrângeri consecutive. 

Oficialii din Covasna vor să producă un şoc la echipă astfel au decis: Bernd Storck este OUT. Asta şi în condiţiile în care au existat diverse probleme în cadrul echipei.

  • 32 de meciuri are Storck pe banca celor de la Sepsi: 12 victorii, 8 remize şi 12 înfrângeri. 

Mai exact, Bernd Storck a acuzat, în ultima perioadă, probleme de indisciplină în cadrul lotului pe care l-a preluat în decembrie 2023. După un prim sezon de acomodare, germanul a insistat ca regulile pe care le-a adus să fie respectate, după ce a fost secund la Stuttgart, Hertha, Wolfsburg, Dortmund sau principal la naţionala Ungariei, Mouscron, Genk sau Kortijk. An

Antrenorul o preluase pe Sepsi în decembrie 2023, când a fost adus pentru a-l înlocui pe Liviu Ciobotariu.

Laszlo Dioszegi: "Tot ce s-a construit în 13 ani de muncă se prăbuşeşte"

"Este aproape ora 4 noaptea, dar nu pot dormi, deşi cred că mulţi dintre voi aţi tăcut de mult după ce v-aţi exprimat părerea despre suferinţa de ieri! Da, îmi pot mulţumi pentru asta, din moment ce am ales asta în 2011 şi i-am dedicat cea mai mare parte a vieţii! (n.r. clubului)

Fie că a meritat, asta va fi decis de viitor, dar un lucru este cert, eu am luptat mereu, uneori chiar împotriva prietenilor mei, să fiu cel mai bun pentru club, pentru că el este cel mai important!

Un lucru este cert, nu se poate continua aşa! Trebuie să spun că nimeni nu este mai presus de club şi nu va fi niciodată cât sunt eu acolo! Este uşor să comentezi din exterior că trebuie făcut aşa sau aşa!”, a răbufnit Dioszegi după ce Sepsi a ajuns intr-o situaţie delicată.

Afla mai multe despre: superligasepsistorck 

viewscnt
Articole similare