You are here:

"I told you. Stupid...". De aici a pornit conflictul de amploare la Sepsi! Fotbalist luat de gât şi tumefiat de colegul său, într-o criză de nervi | EXCLUSIV

"I told you. Stupid...". De aici a pornit conflictul de amploare la Sepsi! Fotbalist luat de gât şi tumefiat de colegul său, într-o criză de nervi | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Apar noi informaţii din vestiarul pe care Bernd Storck încearcă să-l reformeze, într-un moment în care antrenorul german simte că regulile sale nu sunt respectate de anumiţi jucători. Roland Niczuly (28 de ani) şi Branislav Ninaj (30 de ani) au fost ultimii excluşi din lot, iar Orangesport.ro a aflat cum s-a derulat episodul violent dintre cei doi.

Bernd Storck: "Poate că în România trebuie să respectaţi aceste reguli"

Bernd Storck a acuzat, în ultima perioadă, probleme de indisciplină în cadrul lotului pe care l-a preluat în decembrie 2023. După un prim sezon de acomodare, germanul a insistat ca regulile pe care le-a adus să fie respectate, după ce a fost secund la Stuttgart, Hertha, Wolfsburg, Dortmund sau principal la naţionala Ungariei, Mouscron, Genk sau Kortijk. 

Primele "victime" au fost maghiarii Kevin Varga şi Ákos Kecskés, excluşi din lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova din urmă cu opt zile, care a fost pierdut cu 2-1. 

De altfel, de la acel meci cu echipa din Oltenia se trag şi noile probleme din lotul lui Sepsi, de unde au dispărut românul Roland Niczuly şi slovacul Branislav Ninaj

Bernd Storck nu a explicat de ce i-a exclus pe ultimii doi jucători pentru meciul cu U Cluj, dar un episod violent l-a determinat pe german să acţioneze din nou. 

Conform informaţiilor obţinute de Orangesport.ro, conflictul dintre Roland Niczuly şi slovacul Branislav Ninaj s-a iscat după ce Alex Mitriţă a marcat golul victoriei, în minutul 82 al meciului Sepsi - Universitatea Craiova. 

Branislav Ninaj a sărit asupra lui Roland Niczuly, după o replică

Imediat după a doua "bijuterie" a lui Alex Mitriţă, portarul Roland Niczuly a fost nemulţumit de cum a fost gestionată faza defensivă şi, nervos, a strigat în direcţia lui Branislav Ninaj.

"I told you! Stupid...", a fost replica peste care fundaşul central nu a putut trece. 

"Meciul" s-a mutat în vestiar, la finalul celor 90 de minute de la Sfântu Gheorghe. Ninaj l-a luat de gât pe Niczuly, care a rămas tumefiat, într-o zonă a feţei, şi cu semne, după reacţia neaşteptată şi agresivă a colegului său. 

De altfel, sursele Orangesport.ro indică un comportament ostil al lui Branislav Ninaj şi în alte ocazii cu alţi colegi, printre care: Isnik Alimi, Adnan Aganovic sau Cosmin Matei. 

În tensiunea momentului, Roland Niczuly a ripostat şi a încercat să se apere, iar doar intervenţia lui Marius Coman, atacantul sosit de la Corvinul Hunedoara, a făcut ca disputa să nu continue şi ca cei doi să nu se rănească. 

Episodul a fost aflat rapid de Bernd Storck, cel care s-a arătat indignat de faptul că în România nu sunt respectate regulile sale, o premieră, după cum recunoaşte antrenorul. 

Germanul i-a suspendat pe amândoi, iar Roland Niczuly a pierdut inclusiv banderola de căpitan, după opt ani petrecuţi la Sepsi Sfântu Gheorghe, unde a devenit unul dintre jucătorii marcanţi din istoria scurtă a clubului înfiinţat în 2011. 

 

Afla mai multe despre: bernd storckconflict sepsiu cluj sepsi,  

viewscnt
Articole similare