You are here:

Ce îi urează Marius Şumudică lui Neil Lennon, după ce s-au contrat de la distanţă: "Sunt băiatul care vorbeşte prea mult, dar îmi fac meseria"

Ce îi urează Marius Şumudică lui Neil Lennon, după ce s-au contrat de la distanţă: "Sunt băiatul care vorbeşte prea mult, dar îmi fac meseria"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a intervenit, la câteva zile după ce Neil Lennon s-a arătat deranjat de intervenţiile antrenorului român.

A venit replica lui Marius Şumudică! Cum şi-a justificat acţiunile în faţa lui Neil Lennon

Rapid a uitat să câştige cu Neil Lennon, care încă n-a obţinut prima victorie în România. Nici jocul echipei nu a impresionat, iar mai multe voci din fotbalul românesc au taxat ce se întâmplă în Giuleşti. 

Printre care şi Marius Şumudică, cel care i-a atras atenţia lui Neil Lennon. Actualul antrenor de la Rapid l-a catalogat pe "Şumi", iar acum fostul antrenor de la Gaziantep a venit cu o completare. 

"Este decizia antrenorului că nu l-a folosit pe Burmaz. Sunt mai multe semne de întrebare pentru mine, dar eu nu comentez decizia antrenorului de la Rapid. Eu nu am vorbit urât de domnul Lennon şi o să vorbesc niciodată urât de dânsul, nu o să stau să îi vânez greşelile, eu doar vorbesc de ceea ce văd în jocul Rapidului şi cred că nu numai dreptul de analist mă face să analizez jocul Rapidului, cât şi istoria mea la acest club. Eu am câştigat un campionat după 32 de ani, o Cupă, am marcat 20 de goluri în anul acela. Eu cred că mi-am câştigat dreptul de a-mi da cu părerea.

Mai mult decât atât, sunt antrenor de 20 de ani. Prefer să vorbesc strict fotbalistic, strict profesional şi niciodată nu l-am atacat pe domnul Lennon şi nici n-o să-l atac. Cu privire la ceea ce a spus dânsul că nu a văzut nici în Europa, aduceţi-vă aminte ce i s-a întâmplat lui Southgate după Campionatul European. Eu nu am absolut nimic cu persoana domnului Lennon, nu este problema mea, poate să facă absolut ce vrea. Îl respect şi atâta tot. Sunt băiatul care vorbeşte prea mult, dar îmi fac meseria şi spun ceea ce văd, iar până în momentul de faţă rezultatele îmi dau dreptate", a declarat Marius Şumudică, conform Fanatik

Antrenorul român a continuat. "Tata mi-a zis o vorbă şi n-o s-o uit niciodată. Şi când se vorbeşte de bine şi când se vorbeşte prost despre tine, să fii bucuros pentru că însemni ceva. 

Îi mulţumesc domnului Lennon şi îi doresc baftă în continuare să facă rezultate bune şi să aducă Rapidul acolo unde îi este locul şi unde cred că, pe o pagină din contractul dânsului, scrie obiectivul respectiv" , a adăugat Marius Şumudică, cel care încă aşteaptă oportunitatea de a antrena Rapid. 

Afla mai multe despre: marius sumudicaneil lennonmarius sumudica rapid 

viewscnt
Articole similare