You are here:

Reacţia lui Becali după ce Laszlo Dioszegi s-a plâns că nu a primit banii pentru Ştefănescu

Reacţia lui Becali după ce Laszlo Dioszegi s-a plâns că nu a primit banii pentru Ştefănescu

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu a plătit încă suma de transfer pentru Marius Ştefănescu, potrivit declaraţiilor făcute de Laszlo Dioszegi.

Becali, replică pentru Dioszegi

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, s-a plâns de faptul că Gigi Becali încă nu i-a virat banii pe transferul lui Marius Ştefănescu.

Declaraţia a ajuns şi la Gigi Becali, care a răbfunit. În replică, Gigi Becali a declarat că azi a virat o parte din bani şi că zilele viitoare va mai transfera o sumă.

„Că nu i-am dat... I-am dat 300.000 de euro azi. O să-i dăm peste trei sau patru zile, după ce încasăm şi noi, alţi 400.000 de euro. Ce, au trecut 5 luni? Au trecut 5 luni? Şi atunci ce? Le-am dat bani...

Le-am spus de dinainte, am vorbit cu el. Le-am zis că le dau bani când voi încasa. Am dat 300.000 de euro şi mai dau încă 400.000 de euro din banii din biletele de la următorul meci. Şi gata... Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? Să le dau lor banii?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ştefănescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Marius Ştefănescu a jucat pentru Sepsi în perioada iulie 2018 - iulie 2024, interval de timp în care a reuşit să marcheze 37 de goluri şi să furnizeze 26 de assist-uri în 191 de partide.

”Nu suntem oameni corecţi”. MM Stoica, prima reacţie după eliminarea lui Darius Olaru
 

Afla mai multe despre: becalidioszegiştefănescufcsb 

viewscnt
Articole similare