You are here:

”Nu suntem oameni corecţi”. MM Stoica, prima reacţie după eliminarea lui Darius Olaru

”Nu suntem oameni corecţi”. MM Stoica, prima reacţie după eliminarea lui Darius Olaru

Rapid

Comentarii

Darius Olaru a fost eliminat în prima repriză a meciului FCSB - Poli Iaşi.

MM Stoica, despre cartonaşul roşu primit de Olaru: ”I s-au întâmplat multe în ultima vreme”

FCSB a pierdut partida cu Poli Iaşi, scor 0-1, în etapa a şasea din Superliga României. Golul meciului din Ghencea a venit în minutul 27 şi a fost marcat de Mihai Bordeianu, care a şutat şi balonul, deviat, a intrat în plasă. 

În minutul 32, Darius Olaru a primit cartonaşul roşu, în urma intervenţiei VAR, pentru o intervenţie asupra lui Mihai Bordeianu, iar bucureştenii au rămas în zece.

MM Stoica a avut azi, în direct, la Prima Sport, prima reacţie după eliminarea lui Olaru din meciul cu Poli Iaşi.

"Ce s-a întâmplat? Cineva bagă bine acul în păpuşă. Să iei gol identic cum ai luat de la Vînă, tot deviere, tot la poarta aia... Nu am de reproşat nimănui nimic, că nu e momentul de reproşuri, ne grăbesc competiţiile. Miercuri plecăm în Austria. Gigi îi ceartă şi după victorii, şi după înfrângeri. Gigi e patron, poate spune ceva, are metode speciale şi e totul ok. 

Ne-a plăcut pe podium cu medaliile la gât să se dea cu confetti când Olaru ridica trofeul. Când începem să-l criticăm, nu suntem oameni corecţi. Atunci ne-am înghesuit, dar acum dăm în el. Nu, se întâmplă. Da, cartonaşul roşu e indubitabil, eu m-am mirat că n-a fost de la început, dar a văzut după. Nu s-a văzut faza de la margine, dar am văzut pe device reluarea şi era clar. Îmi venea să-i zic lui Coza <<Vino mai repede că pierdem vremea>>. E clar"

(n.r. Olaru are probleme Bordeianu?) Nu, nu. Ce, Olaru loveşte de obicei? A lut roşu pentru lovire? Niciodată. El a vrut să protejeze, nu s-a uitat că-i pune talpa pe genunchi, dar e roşu, nu se discută. Olaru a ieşit la doi metri de noi. Era supărat şi căuta să împartă vina, dar nu... E un gest, plăteşte, plătim şi noi, că va fi suspendat şi asta este. 

Circumstanţe atenuante îi găsesc lui Olaru, cu care nu am discutat despre transfer, dar presa l-a transferat. Ok, Gigi a oferit declaraţii, eu n-am vrut să vorbesc cu Olaru. Omul are treabă aici, i s-au întâmplat multe în ultima vreme. Se mai strecoară şi momente de acest fel la el. Poate nici nu ar fi atât de bun în alte momente, dar ăsta e caracterul lui de lupător, nu-i place să piardă, e competitiv", a declarat MM Stoica la Prima Sport. 

În urma acestui nou eşec, FCSB, campioana României, se află pe 12, cu numai 5 puncte.

Victor Becali sare în apărarea lui Olaru: ”Îi este greu! E presiune pe el, n-a avut vacanţă”

Afla mai multe despre: olarumm stoicarapid 

viewscnt
Articole similare