You are here:

Victor Becali sare în apărarea lui Olaru: ”Îi este greu! E presiune pe el, n-a avut vacanţă”

Victor Becali sare în apărarea lui Olaru: ”Îi este greu! E presiune pe el, n-a avut vacanţă”

FCSB

Comentarii

Darius Olaru a fost eliminat în prima repriză a meciului FCSB - Poli Iaşi.

Becali, explicaţii pentru gestul lui Olaru

FCSB a pierdut partida cu Poli Iaşi, scor 0-1, în etapa a şasea din Superliga României. Golul meciului din Ghencea a venit în minutul 27 şi a fost marcat de Mihai Bordeianu, care a şutat şi balonul, deviat, a intrat în plasă. 

În minutul 32, Darius Olaru a primit cartonaşul roşu, în urma intervenţiei VAR, pentru o intervenţie asupra lui Mihai Bordeianu, iar bucureştenii au rămas în zece.

După meci, Olaru a fost extrem de criticat, iar Victor Becali unul dintre acţionarii firmei de impresariat care îl reprezintă pe jucătorul de la FCSB, a sărit în apărarea lui.

„Se întâmplă la fotbal gesturile astea. Sigur că nici lui nu-i place, dar sunt lucruri care se întâmplă, sunt omeneşti. După meci, era normal să fie nervos. Dar asta e, la fotbal se întâmplă şi lucrurile astea.

Sigur, e o presiune pe el, este liderul echipei, are o responsabilitate. Este cam singurul cu responsabilitate, acum. Sigur, a mai venit Tănase, dar mai era şi Coman. Sigur că îi este greu, n-a avut nicio vacanţă, a venit direct după Europene şi a intrat în programul echipei. Nu este uşor.

El este un băiat liniştit, un băiat cuminte, dar asta e, se întâmplă, nu trebuie să dramatizăm. (n.r. se poate ca această ieşire să-i afecteze transferul în străinătate?) Nu, astea sunt poveşti, nu există aşa ceva. N-are niciun fel de legătură”, a declarat Victor Becali, în exclusivitate, pentru ProSport.

În urma acestui nou eşec, FCSB, campioana României, se află pe 12, cu numai 5 puncte.

Afla mai multe despre: victor becalifcsbdarius olaru 

viewscnt
Articole similare