You are here:

VIDEO | Olaru, prima reacţie după intrarea pe care a avut-o asupra lui Bordeianu: ”Dacă el a spus că a fost intenţie, atunci aşa a fost”

VIDEO | Olaru, prima reacţie după intrarea pe care a avut-o asupra lui Bordeianu: ”Dacă el a spus că a fost intenţie, atunci aşa a fost”

FCSB

Comentarii

Căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru (26 de ani), a tras concluziile după eşecul cu Poli Iaşi, meci în care a fost eliminat direct.

FCSB a pierdut partida cu Poli Iaşi, scor 0-1, în etapa a şasea din Superliga României.

Golul meciului din Ghencea a venit în minutul 27 şi a fost marcat de Mihai Bordeianu, care a şutat şi balonul, deviat, a intrat în plasă. 

În minutul 32, Darius Olaru a primit cartonaşul roşu, în urma intervenţiei VAR, pentru o intervenţie asupra lui Mihai Bordeianu, iar bucureştenii au rămas în zece.

Cum a explicat Olaru faza în care a fost eliminat

La finalul meciului, Darius Olaru a comentat faza eliminării sale şi situaţia pe care o are el în acest moment la FCSB.

”Cred că am pierdut cele 3 puncte doar din cauza mea, a fost acel cartonaş roşu. Vreau să îmi cer scuze în faţa colegilor. 

(n.r. a fost intenţie?) Am vrut să îmi creez un avantaj. A fost mai mult cartonaş roşu din cauza terenului, dacă îmi venea mai bine. Dacă el a spus că a fost intenţie, atunci a fost inteţie.

Am vrut să pun piciorul ca să protejez mingea, să o iau direct către poartă. Nu cred că a fost full contact, doar l-am ras. Dar dacă aşa a fost să fie.

Am trecut de mult de faza cu vacanţa. Este o perioadă de fotbalist normală. A fost şi eliminarea cu Sparta, a venit acest meci pe care trebuia să îl câştigăm. A venit acest cartonaş roşu şi îmi asum.

Eu nu pun presiune pe mine, oamenii din exterior pun presiune pe mine. Transferuri, eu nu ştiu nimic. Mă gândesc la meciurile de aici, ştiu ce obiective are echipa, ce obiective am eu. Suntem o echipă, aşa am câştiga campionatul, nu a fost Olaru, sau Coman. Noi am ajutat prin cifre, dar echipa a făcut asta.

Tase este un jucător important, care ştie mediul de aici, ştie oamenii din jurul echipei. Ne cunoaşte pe noi, ne bucurăm că a revenit şi trebuie să începem treaba.

Anul trecut am ştiut să gestionăm altfel perioada asta. Acum nu o facem, mulţi jucători noi, multe transferuri, încercăm să îi integrăm şi pe ei. Nu ne cunoaştem atât de bine, sunt şi foarte multe schimbări.

Îmi doresc să joc din 3 în 3 zile. Trebuie să putem, să fim pregătiţi. Visul nostru era grupe Champions League, nu ni l-am îndeplinim. Vine un meci cu o echipă dificilă. Ne aştepta o dublă dificilă şi trebuie să ştim să o gestionăm.

Nu ştiu, chiar nu ştiu nimic. Nu m-aş duce în Rusia! M-aş duce în grupele Europa League”, a declarat Olaru, după meci.

În urma acestui nou eşec, FCSB, campioana României, se află pe 12, cu numai 5 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligadarius olaru 

viewscnt
Articole similare