You are here:

VIDEO | Olaru, criticat dur după intrarea şi eliminarea din meciul cu Iaşi: ”Nu ştiu ce a avut în cap. Nu am văzut la nimeni aşa ceva”

VIDEO | Olaru, criticat dur după intrarea şi eliminarea din meciul cu Iaşi: ”Nu ştiu ce a avut în cap. Nu am văzut la nimeni aşa ceva”

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (26 de ani) a fost criticat dur de analistul sportiv Basarab Panduru (54 de ani), după meciul dintre FCSB şi Poli Iaşi.

FCSB a pierdut partida cu Poli Iaşi, scor 0-1, în etapa a şasea din Superliga României.

În Ghencea, FCSB a controlat primul sfert de oră al partidei, dar nu a avut vreo ocazie remarcabilă. Târnovanu a intervenit la şutul lui Samayoa, din minutul 19, iar după trei minute, Marius Ştefănescu a fost şi el aproape de gol. 

Golul a venit în minutul 27 şi a fost marcat de Mihai Bordeianu, care a şutat şi balonul, deviat, a intrat în plasă. 

Critici dure pentru căpitanul FCSB-ului: ”Olaru face o mare prostie”

În minutul 32, Darius Olaru a primit cartonaşul roşu, în urma intervenţiei VAR, pentru o intervenţie asupra lui Mihai Bordeianu, iar bucureştenii au rămas în zece.

La finalul meciului, Olaru a fost criticat de Basarab Panduru pentru intervenţia dură pe care a avut-o asupra lui Bordeianu.

”Olaru face o mare prostie. În minutul 33 îşi lasă echipa în 10 oameni. Cred că FCSB putea să facă ceva 11 la 11. Mi s-a părut că şi în repriza a doua, 10 la 11, FCSB a jucat, a încercat să joace cu posibilităţile pe care le avea.

Olaru face o mare prostie. Nu ştiu ce e asta, unde a văzut asta. Eu nu am mai văzut aşa ceva, să spui că vrei să protejezi mingea şi ii tragi o talpă lui ăla, în spate. Nu ştiu ce a avut în cap. 

După, s-a dus în mare viteză la Bordeianu. Nu are cum să nu fie nimic. Uite unde duci piciorul ăla. Nu ştiu ce-i în capul lui când a făcut asta. Eu nu am văzut la nimeni aşa ceva. 

Nu am văzut niciodată aşa ceva. Am văzut pase mult mai încete decât asta, dar să faci aşa ceva pentru că e pasa înceată, auzi tu, să bagi talpa aia acolo. Începi să dai cu tălpile în adversar că e pasa mai înceată. Uite cum face. El zice că nu i-a făcut nimic, de fapt. E urâtă intrarea asta”, a declarat Panduru, la Prima Sport.

În urma acestui nou eşec, FCSB, campioana României, se află pe 12, cu numai 5 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbbasarab pandurudarius olaru 

viewscnt
Articole similare