You are here:

Ciobotariu i-a răspuns lui Rednic. ”Înţeleg frustrarea. Şi eu caut scuze atunci când pierd”

Ciobotariu i-a răspuns lui Rednic. ”Înţeleg frustrarea. Şi eu caut scuze atunci când pierd”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul celor de la Botoşani, Liviu Ciobotariu (53 de ani), a tras concluziile după victoria contra celor de la UTA Arad.

FC Botoşani a câştigat contra celor de la UTA Arad, 1-0, în etapa a şasea din Superliga României.

Unicul gol al partidei de la Botoşani a fost marcat Rijad Sajiku, în minutul 79.

Ciobotariu l-a contrazis pe Rednic: ”Şi eu caut scuze atunci când pierd”

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a vorbit despre jocul echipei sale şi a ţinut să-l contrazică pe Mircea Rednic, cel care a afirmat că victoria grupării moldovene nu ar fi meritată în totalitate.

”Nu este uşor să schimbi ceva din mers. Mai ales că de la venirea mea am schimbat sistemul. Sunt alte repere, alţi jucători, dar facem progrese de la meci la meci.

Nu neapărat a ieşit din echipă că a greşit în etapa trecută (n.r. referitor la Sadiku). Există concurenţă pe posturi, fiecare trebuie să joace bine ca să îşi păstreze tricoul. Dacă văd un adversar că are probleme într-o anumită zonă, eu pot să schimb din jucători.

Lotul este în regulă, aş vrea să mai aduc doi jucători. Unii jucători nu au ritm de joc. Matricardi nu a putut să ducă 90 de minute. Ţigănaşu nu a putut să ducă 90 de minute. Uşor, uşor o să intrăm în ritm normal. Păi da, dar ar trebui să îi luăm din merite lui Şeroni, că şi el a dat o bară. Plus Matricardi, care a ratat cu poarta goală.

Înţeleg frustrarea antrenorului care pierde (n.r. refertior la Mircea Rednic)! Şi eu încerc să caut scuze atunci când pierd. Echipa lui a jucat foarte bine, nu este uşor să acumulezi 430 de meciuri în prima ligă.

Da, în primul rând trebuie să ne refacem ca şi efort după acest joc, după să pregătim meciul următor. La fiecare joc ne dorim să câştigăm puncte. La CFR mergem să câştigăm un punct, trei puncte”, a declarat Ciobotariu, după meci.

Cele două echipe au acelaşi număr de puncte în clasament, câte 6. FC Botoşani ocupă poziţia a 8-a, în timp ce UTA se află pe 9.

Afla mai multe despre: botosaniliviu ciobotariusuperliga 

viewscnt
Articole similare