You are here:

Liviu Ciobotariu a avut parte de provocări după plecarea lui Bogdan Andone: "Chiar azi dimineaţă am oprit antrenamentul"

Liviu Ciobotariu a avut parte de provocări după plecarea lui Bogdan Andone: "Chiar azi dimineaţă am oprit antrenamentul"

Superliga

Comentarii

Antrenorul celor de la Botoşani, Liviu Ciobotariu (53 de ani), a tras concluziile după victoria de senzaţie reuşită pe terenul Farului.

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după ce l-a învins pe Gică Hagi, la debutul pe banca Botoşaniului

Farul Constanţa a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, de FC Botoşani, scor 0-1, într-un meci din etapa a treia a Superligii, în care a fost în superioritate numerică mai mult de jumătate de oră. În minutul 56, de la FC Botoşani a fost eliminat Friday.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu, aflat la debutul pe banca botoşănenilor, a reacţionat după ce a câştigat pe terenul Farului lui Gică Hagi.

De asemnea, antrenorul în vârstă de 53 de ani a povestit şi prin ce a trecut în ultima perioadă, după ce a preluat postul de la Bogdan Andone.

"Este victoria băieţilor, am venit de trei zile, am lucrat foarte puţin. Au avut inimă azi, nu e uşor să câştigi la Constanţa cu Farul. E o echipă cu multă calitate individuală şi colectivă.

N-a fost uşor, dar noi am fost bine organizaţi azi, a fost şi şansa, care face parte din joc. Am făcut o primă repriză bună, dar după eliminarea lui Friday ne-am pierdut busola.

Important este că mă bucur pentru jucători, în primul rând, că aveam nevoie de moral. În astea trei zile i-am simţit apăsaţi, chiar azi dimineaţă am oprit antrenamentul şi am zis că nu înţeleg această linişte. Le-am zis că trebuie să jucăm fotbal, să arătăm bine la meci, cu apăsarea asta. 

Bodişteanu e un copil foarte talentat, mi-a plăcut mult de el. Mă bucur că a ajuns la noi şi e jucătorul nostru. După două meciuri pierdute au fost ceva evenimente, antrenorul a fost demis şi e clar că a fost o apăsare pe umerii tuturor", a declarat Liviu Ciobotariu, după ce a început cu o victorie pe banca celor de la FC Botoşani.

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa coboară pe locul 15, cu un singur punct acumulat şi fără gol marcat. Botoşănenii au urcat pe locul 9, cu trei puncte.

Afla mai multe despre: superligabotosaniliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare