You are here:

Gheorghe Hagi, un nou mesaj despre preluarea echipei naţionale. Când va oferi un răspuns: "Veţi afla în ce direcţie voi merge"

Gheorghe Hagi, un nou mesaj despre preluarea echipei naţionale. Când va oferi un răspuns: "Veţi afla în ce direcţie voi merge"

Echipa națională

Comentarii

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa, a prefaţat partida echipei sale de pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoşani. Hagi a vorbit şi despre posibilitatea preluării postului de selecţioner al echipei naţionale.

Farul Constanţa primeşte vizita celor de la FC Botoşani într-un meci al etapei a 3-a din Superliga. Constănţenii au obţinut un singur punct din partidele disputate în primele două etape şi speră să obţină un rezultat pozitiv împotriva formaţiei antrenate de Liviu Ciobotariu. Hagi a prefaţat meciul echipei sale, partidă care va avea loc duminică, de la ora 19:00. 

"Regele" a primit o ofertă din partea FRF de a prelua postul lăsat liber de Edward Iordănescu, cel de selecţioner al echipei naţionale. Hagi a dezvăluit că va oferi un răspuns după meciul Farului împotriva celor de la FC Botoşani. 

Gheorghe Hagi: "Veţi afla în ce direcţie voi merge"

"Este meciul cu Botoşani, unul foarte important. Ne concentrăm asupra acestui joc, iar după meci, cu siguranţă, veţi afla în ce direcţie voi merge. Vă daţi seama că este un proiect important la Constanţa", a declarat Gheorghe Hagi, în cadrul conferinţei de presă.

Farul ocupă locul 13 în clasamentul Superligii, înaintea duelului cu FC Botoşani. Botoşănenii sunt pe ultimul loc, fără punct obţinut. Liviu Ciobotariu este noul antrenor al echipei, după plecarea lui Bogdan Andone. 

Afla mai multe despre: gheorghe hagifarul constantaechipa nationalaselectioner echipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare