You are here:

OFICIAL | Liviu Ciobotariu, noul antrenor al lui FC Botoşani: ”Mi-am asumat”. Valeriu Iftime, surprins încă de la prezentare: ”Nu credeam”

OFICIAL | Liviu Ciobotariu, noul antrenor al lui FC Botoşani: ”Mi-am asumat”. Valeriu Iftime, surprins încă de la prezentare: ”Nu credeam”

FC Botoșani

Comentarii

Liviu Ciobotariu (53 de ani) este noul antrenor al celor de la FC Botoşani şi a fost prezentat în mod oficial.

Liviu Ciobotariu, prezentat oficial la FC Botoşani. La eveniment a participat şi patronul Valeriu Iftime

FC Botoşani are un nou antrenor. Liviu Ciobotariu a preluat conducerea băncii tehnice a echipei moldovene de la Bogdan Andone. 

La prezentarea oficială, Liviu Ciobotariu a vorbit despre obiectivele pe care le are în actualul sezon la FC Botoşani şi de ce a ales să revină la această echipă.

În vârstă de 53 de ani, Ciobotariu a mai pregătit-o pe formaţia botoşăneană în sezonul 2018-2019.

”Important este că o să vin alături de domnul Iftime. Nu este o misiune uşoară şi ştiu lucrul ăsta. Îmi doresc ca FC Botoşani să revină la ceea ce a fost înainte. De câte ori veneam ca adversar la Botoşani, era foarte greu să câştig. Se juca un fotbal foarte bun, era o echipă foarte bună.

Sunt multe lucruri de pus la punct, nu este o misiune uşoară, dar mi-am asumat asta. Nu este o scuză, am ales şi sunt conştient că o să fie foarte mult de lucru, dar am experienţa necesară pentru a regla aceste aspecte”, a declarat Liviu Ciobotariu, în conferinţa de presă.

Finanţatorul Valeriu Iftime a vorbit şi el despre această numire la conducerea băncii tehnice a clubului FC Botoşani.

”Cred că e prima dată când vin la o instalare de antrenor, după 4-5 ani. Sunt aici ca să mă asigur că a venit Liviu la Botoşani, pentru că nu credeam acest lucru. Îmi dă o stare de încredere.

Liviu ştie că are o treabă grea de făcut şi că n-a venit la Botoşani să caute un loc de muncă, ci doar ca să facă performanţă. Există o chimie între noi şi lucrurile vor funcţiona.

Mi s-a reproşat în ultima perioadă că am lăsat fotbalul. Nu l-am lăsat! Este important pentru imaginea Botoşaniului, ţine inimile deschise şi aduce bucurie oamenilor.

Fotbalul este mai important decât orice alt proiect. Venirea lui Liviu la Botoşani e o imensă garanţie pentru cei care iubesc fotbalul. E un proiect ca să nu ne târâim la coada clasamentului”, au fost cuvintele patronului de la FC Botoşani.

După primele două etape din campionat, Botoşani este ultima în clasament, fiind singura cu nici măcar un punct acumulat.

Afla mai multe despre: botosanivaleriu iftimeliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare