You are here:

Scandal la FC Botoşani! Valeriu Iftime a rămas şocat de ce i-a cerut Bogdan Andone: ”Fără cuvinte! Clubul ăsta are un stăpân”

Scandal la FC Botoşani! Valeriu Iftime a rămas şocat de ce i-a cerut Bogdan Andone: ”Fără cuvinte! Clubul ăsta are un stăpân”

Superliga

Comentarii

Bogdan Andone (49 de ani) a fost demis de la FC Botoşani după a doua etapă din acest sezon al Superligii.

În primul joc din campionat, cel contra Oţelului, pierdut de Botoşani cu 2-3, Bogdan Andone a avut o ieşire nervoasă la adresa arbitrului Cristian Moldoveanu, în urma căreia a fost eliminat.

Mai mult decât atât, Andone a primit  o suspendare drastică de patru etape din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Bogdan Andone l-a şocat pe Valeriu Iftime! Patronul lui FC Botoşani, revoltat de cerinţa antrenorului

Valeriu Iftime a decis să renunţe la colaborarea cu Bogdan Andone, deşi de numele fostului atacant de la Rapid se leagă salvarea miraculoasă de la retrogradare a roş-alb-albaştrilor din sezonul trecut.

Patronul lui FC Botoşani a dezvăluit că Bogdan Andone i-a cerut dublul salariului pe care trebuia să îl mai încaseze până la finalul contractului, lucru ce l-a scos din sărite pe finanţatorul formaţiei moldovene. 

”Este păcat că ne-am despărţit. Îmi pare tare rău că m-am despărţit de Bogdan. Ca în orice iubire năvalnică, când apare un mic incident, unul din doi se supără şi el s-a supărat foarte tare. Eu n-am nicio vină în toată socoteala asta, în toată afacerea asta.

Cele mai dure condiţii pe care le putea pune un antrenor când pleacă de la o echipă, n-am văzut în viaţa mea aşa ceva.

(n.r. Cu cât a cerut mai mult faţă de cât i-aţi dat?) Dublu, şi avea un contract foarte bun. Am făcut tot ce a spus dânsul. Nu am avut nicio datorie financiară faţă de el, doar că de data asta... <<Nu plec din curte până nu îmi dai banii>>

Cum să vă spun, pur şi simplu mult mai sever decât credeam eu. Am rămas fără cuvinte. Ceva s-a întâmplat de la gestul ăla din meciul cu Oţelul Galaţi, care era prea radical şi prea ofensator la adresa tuturor.

Clubul ăsta are şi el un stăpân, nu poţi să faci orice. Cel mai mare contract din istoria lui FC Botoşani l-a avut Bogdan Andone”, a spus Valeriu Iftime.

Liviu Ciobotariu, noul antrenor al lui FC Botoşani

”Suntem încântaţi să anunţăm numirea lui Liviu Ciobotariu în funcţia de antrenor principal al FC Botoşani. În vârstă de 53 de ani, noul tehnician al „roş-alb-albaştrilor” are o carieră impresionantă şi o experienţă vastă, atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Ca jucător, Liviu Ciobotariu a evoluat pentru naţionala României în 32 de partide, marcând şi trei goluri şi a făcut parte din lotul care a participat la Campionatul Mondial din 1998 din Franţa. La nivel de cluburi, Liviu Ciobotariu a jucat în ţară pentru FC Naţional, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo, iar în străinătate pentru Standard Liege, RAEC Mons şi Royal Antwerp.

Ca antrenor, Liviu Ciobotariu le-a pregătit în ţară pe FC Naţional, CS Otopeni, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSM Iaşi, FC Vaslui, FC Botoşani, FC Hermannstadt, FC Voluntari şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formaţie cu care şi-a trecut în palmares Supercupa României în ediţia 2023-2024. În străinătate, Liviu Ciobotariu le-a pregătit pe Al-Faisaly, Al-Tai şi naţionala Libanului.

Liviu Ciobotariu se întoarce la FC Botoşani, formaţie pe care a mai pregătit-o în sezonul 2018-2019. Atunci, în cele 25 de meciuri cu Ciobi pe bancă, „roş-alb-albaştrii” au obţinut 14 victorii, au terminat nedecis în patru confruntări şi au cedat în şapte jocuri.

Mult succes Liviu Ciobotariu în acest nou mandat pe banca FC Botoşani!”, a se arată în comunicatul postat de fcbt.ro.

Afla mai multe despre: superligafc botoşanivaleriu iftimebogdan andone 

viewscnt
Articole similare