You are here:

Bogdan Andone, eliminat din Botoşani - Oţelul. Antrenorul, scandalizat de o decizie a arbitrului şi a cedat nervos | VIDEO

Bogdan Andone, eliminat din Botoşani - Oţelul. Antrenorul, scandalizat de o decizie a arbitrului şi a cedat nervos  | VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Botoşani, Bogdan Andone (49 de ani), a avut extrem de nervoasă în meciul cu Oţelul Galaţi şi a fost eliminat de arbitrul central.

Bogdan Andone şi-a ieşit din nou din minţi. Nervos, antrenorul de la Botoşani a fost eliminat în meciul cu Oţelul

FC Botoşani şi Oţelul Galaţi s-au întâlnit în cadrul primei etape din Superliga României. 

Oţelul a deschis scorul prin Pop (6), dar gazdele au egalat până la pauză, prin Friday (33). Tot Botoşani a mai marcat, prin Mailat (56).

Dar formaţia lui Dorinel Munteanu a întors soarta partidei. Zivulic a marcat identic de două ori, cu lovituri de cap în urma unor cornere execute de Cisotti.

Totuşi, cea mai încinsă fază a avut loc în minutul 83, dar nu pe teren, ci la marginea sa. La o fază de atac a botoşănenilor, aceştia au cerut un fault la marginea careului şi o lovitură liberă, dar arbitrul Cristian Moldoveanu a decis să nu acorde nimic. 

Când a văzut asta, Bogdan Andone a fost de nestăpânit la marginea terenului. Antrenorul celor de la FC Botoşani a cedat nervos pentru faultul neacordat la marginea careului şi i-a adresat cuvinte grele arbitrului de centru.

Acesta i-a acordat iniţial cartonaşul galben, dar cum protestele lui Bogdan Andone au continuat, acesta i-a arătat şi cartonaşul roşu, iar tehnicianul Botoşaniului a fost eliminat şi trimis în tribune.

Dar aceasta nu este prima ieşire de acest fel a lui Bogdan Andone în timpul unei partide ca tehnician al celor de la FC Botoşani.

În meciul cu Dinamo din etapa a şasea a play-out-ului din sezonul precedent, antrenorul de 49 de ani şi-a ieşit din minţi şi a cedat la fel de nervos, atunci la adresa arbitrului George Găman.

Afla mai multe despre: bogdan andonebotosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare