You are here:

OUT de la FCSB. Gigi Becali s-a lămurit cu jucătorul campioanei: ”Nu mi-a plăcut. Face prostii”

OUT de la FCSB. Gigi Becali s-a lămurit cu jucătorul campioanei: ”Nu mi-a plăcut. Face prostii”

FCSB

Comentarii

Unul dintre jucătorii celor de la FCSB care a jucat cu U Cluj nu a fost deloc pe placul lui Gigi Becali (66 de ani).

Gigi Becali l-a văzut jucând în FCSB - U Cluj şi a dat verdictul. Nu-l mai vrea în echipa de start

FCSB a debutat în Superliga României cu o remiză contra celor de la U Cluj, scor 1-1. Alex Musi a deschis scorul, dar Dan Nistor a egalat din penalty.

Gigi Becali a reacţionat cu privire la primul meci jucat de echipa sa în campionatul României. Mai mult, patronul FCSB-ului şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la fiecare jucător în parte după ce i-a văzut la treabă în Ghencea.

Când a ajuns la Vali Creţu, Gigi Becali a zis că nu îl mai vrea în teren, că pe postul de fundaş dreapta vrea să-l încerce pe David Kiki, noul transfer al campioanei.

"E clară treabă, Şut şi Lixandru trebuie să fie acolo. Al treilea e Olaru. În apărare, vreau să rămân pe Ngezana şi Dawa, în dreapta nu mi-a plăcut de Creţu, face prostii. O să încercăm cu Kiki, să vedem dacă poate în dreapta.

Băluţă va juca pe stânga. Parcă de Popa mi-a plăcut, vine mai mult în spate, la dublaj. Şi David va avea calitate. Mie-mi place jucătorul care caută mingea. Dacă vrei să joci la FCSB, cauţi mingea mai des. Cum face Popa.

Vrei să joci la mine, trebuie să ajungă mingea de mai multe ori la tine. Dacă te ascunzi de fotbal…coechipierul unde să dea. Cum face Olaru, e peste tot. Miculescu are calităţi, dar prea stă acolo, vine cu dragoste de minge", a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

În meciul cu U Cluj, Vali Creţu a fost titular, dar a fost schimbat în repriza a doua cu Nana Antwi.

Afla mai multe despre: gigi becalisuperligavali cretufcsb 

viewscnt
Articole similare