You are here:

„Mi-a plăcut de el!” Gigi Becali se felicită pentru transferul făcut la FCSB în această vară

„Mi-a plăcut de el!” Gigi Becali se felicită pentru transferul făcut la FCSB în această vară

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a lăudat din nou pe Daniel Popa, atacantul transferat în această vară de la U Cluj.

Gigi Becali, bucuros de transferul reuşit la FCSB: „Mi-a plăcut de el!”

Patronul celor de la FCSB a avut o intervenţie telefonică imediat după meciul terminat la egalitate, scor 1-1, între FCSB şi Universitatea Cluj. Gigi Becali a vorbit despre numeroase subiecte, printre care şi vârful Daniel Popa.

Adus în această vară la dorinţa patronului, Popa a reuşit să se adapteze şi să-i intre la suflet finanţatorului. Becali l-a lăudat din nou pe atacant şi spune că deja a luat o decizie în privinţa sa.

„Ce să vă spun de Popa? Mi-a plăcut de el, chiar mi-a plăcut, dar l-am schimbat că am vrut să fac o diferenţă între el şi Miculescu. O să vedeţi cine va juca titular în meciul următor, mă refer la meciul cu Maccabi”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Popa, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gigi Becali, impresionat şi de Alexandru Musi.

Tânărul fotbalist de 19 ani a reuşit un gol superb în egalul FCSB-ului cu U Cluj, scor 1-1, iar Becali a avut doar cuvinte de laudă pentru fotbalistul său. Mai mult decât atât, chiar dacă la începutul sezonuli spunea că nu sunt şanse să-l bage pe Musi în Europa, acum patronul de la FCSB are o altă atitudine.

„Musi a fost cel mai bun teren. L-am văzut, da. Mă bucur că măcar ştiu că fotbalistul meu U19 e valoros. Asta mă bucură. E posibil să joace şi în cupele europene. Dacă joacă cum a jucat azi, Musi poate juca şi în cupele europene”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalidaniel popafcsb 

viewscnt
Articole similare