You are here:

S-a realizat ultimul transfer dorit de Gigi Becali! Fotbalistul străin, surprins la antrenamentul de azi, înainte de returul cu Virtus | EXCLUSIV

S-a realizat ultimul transfer dorit de Gigi Becali! Fotbalistul străin, surprins la antrenamentul de azi, înainte de returul cu Virtus | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a continuat campania de achiziţii, înainte de meciurile grele pe care campioana le va disputa în acest început de sezon. Luni s-au semnat actele pentru ultimul străin transferat, iar fotbalistul a efectuat primul antrenament.

S-au semnat actele pentru ultimul transfer făcut de FCSB! Fotbalistul, surprins la antrenamentul de azi

FCSB a început cu dreptul sezon. Cu noile achiziţii Marius Ştefănescu, Daniel Popa şi David Kiki în meciuri, campioana a câştigat Supercupa, a învins Virtus cu 7-1, în primul meci al turului I preliminar Champions League şi a luat doar un punct cu U Cluj, la debutul în Superliga. 

Gigi Becali şi-ar mai dori un atacant care să producă o concurenţă acerbă pentru David Miculescu şi Daniel Popa, însă până la acel moment a bifat o achiziţie în bandă. 

Înainte de returul care se anunţă o formalitate contra lui Virtus, la antrenamentul de luni al FCSB s-a prezentat şi William Baeten, belgianul în vârstă de 27 de ani, care din 2020 a jucat la FCU Craiova 1948

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, părţile au semnat actele necesare pentru realizarea transferului, iar fotbalistul ofensiv a intrat în programul echipei cu care vrea să facă performanţă atât pe plan intern, cât şi în Europa. 

William Baeten s-a antrenat cot la cot cu noii săi colegi, la prima sesiune de pregătire în tricoul FCSB. Programul echipei nu a fost condus de Elias Charamabous şi Mihai Pintilii, întrucât cei doi antrenori s-au deplasat pentru a o vedea la treabă pe Maccabi Tel Aviv, adversara care o aşteaptă pe FCSB în turul II preliminar Champions League. 

"Pe Baeten l-am văzut atacant lateral dreapta şi mijlocaş central. El vine să-l dubleze pe Ştefănescu practic", spunea MM Stoica, în urmă cu câteva zile despre transferul realizat de FCSB. 

  • 128 de meciuri, 20 de goluri şi 15 pase decisive sunt cifrele belgianului Baeten la FCU Craiova 1948. A mai jucat la: Dessel Sport şi Patro Eisden.
Marţi, de la 20:30, FCSB joacă returul cu Virtus, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Primele imagini cu Baeten la FCSB şi antrenamentul echipei

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: william baetenwilliam baeten transfer fcsbtransferuri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare