You are here:

Transfer ratat pentru Gigi Becali. Jucătorul a ales o altă echipă din Superliga: "Am avut o discuţie cu patronul FCSB"

Transfer ratat pentru Gigi Becali. Jucătorul a ales o altă echipă din Superliga: "Am avut o discuţie cu patronul FCSB"

FCSB

Comentarii

William Baeten a semnat cu FCSB. Patronul campioanei României, Gigi Becali, şi-a pus ochii pe un alt fotbalist al celor de la FC U Craiova 1948, Vladislav Blănuţă.

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a recunoscut faptul că Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, s-a interesat de serviciile unui alt fotbalist al grupării retrogradate în Liga 2, pe lângă cele ale lui William Baeten. Este vorba de Vladislav Blănuţă, atacantul din Republica Moldova al oltenilor. Adrian Mititelu a ales să-l împrumută pe Blănuţă la U Cluj, o altă formaţie puternică din Superliga. Astfel, Blănuţă va petrece următorul sezon alături de Universitatea Cluj. 

Adrian Mititelu: "Blănuţă e în atenţia unei echipe importante din Cehia"

"Blănuţă a fost dorit de cel puţin 5-6 echipe din Liga 1 şi l-am împrumutat un an la Universitatea Cluj pentru că am considerat că acolo este cel mai bun loc pentru el în acest moment, deşi a fost o ofertă de cumpărare şi din Cehia, dar nu a fost ce ne doream noi. A fost o propunere interesantă şi din Ungaria.

Este o propunere şi din Liga 1, din România. Este în atenţia FCSB-ului care şi-a manifestat dorinţa de a-l lua, dar am zis că nu este momentul să plece acolo şi că e mai bine la Cluj. Am avut o discuţie cu patronul FCSB.

E şi în atenţia unei echipe importante din Cehia, chiar foarte importantă. Eu consider că este un nouar cum rar apare în fotbal şi că în următorul an va demonstra că este un jucător cu calităţi deosebite şi are o perspectivă uriaşă", a declarat Adrian Mititelu, la FCU TV.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsuperligavladislav blanutaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare