You are here:

”S-a aflat! Acest lucru a facilitat transferul”. Se face mutarea unui tricolor de la EURO 2024

”S-a aflat! Acest lucru a facilitat transferul”. Se face mutarea unui tricolor de la EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre jucătorii români care au fost şi au evoluat pentru echipa naţională la EURO 2024 se va transfera în această perioadă de mercato.

Se face transferul unui internaţional român de la EURO 2024

Deian Sorescu a evoluat în partea a doua a sezonului trecut în Turcia, la Gaziantep, acolo unde era împrumutat de polonezii de la Rakow. 

Acolo, la echipa turcă, a fost coleg cu alţi trei conaţionali: Florin Niţă, Denis Drăguş şi Alex Maxim. Dar la finalul stagiunii trecute, acesta a revenit în Polonia, la echipa la care este legitimat.

Între timp, după ce a fost prezent alături de naţionala României la EURO 2024, Deian Sorescu ar putea reveni în Turcia, acolo unde este dorit tot de Gaziantep.

Antrenorul Selcuk Inan îl doreşte mult pe internaţionalul român la Gaziantep, iar negocierile ar fi deja într-un stadiu avansat. Concret, Sorescu ar putea ajunge chiar luni în cantonamentul formaţiei din Turcia.

”S-a aflat că Deian Sorescu poate ajunge luni în cantonamentul lui Gaziantep. Vrea să-l transfere pe Deian Sorescu, care acum se antrenează cu clubul său Rakow din Polonia.

S-a aflat şi că Deian Sorescu şi-a dorit foarte mult să îmbrace tricoul roş-negru şi acest lucru a facilitat transferul”, notează jurnaliştii turci de la Gaziantep27.

În acest an în care a fost la Gaziantep, Deian Sorescu a jucat în 16 meciuri din Superliga Turciei şi a livrat patru goluri şi două pase decisive.

În momentul de faţă, jucătorul în vârstă de 26 de ani este cotat la un milione de euro, conform Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: deian sorescuechipa nationalaromaniastranierieuro 2024gaziantepturcia 

viewscnt
Articole similare