You are here:

BREAKING | MM Stoica confirmă un nou transfer de top la FCSB: „Da, vine la noi!”

BREAKING | MM Stoica confirmă un nou transfer de top la FCSB: „Da, vine la noi!”

FCSB

Comentarii

William Baeten se va alătura celor de la FCSB chiar în această vară, transferul fiind confirmat de MM Stoica.

Transfer de top făcut de FCSB! Cine vine la echipă pentru a-l dubla pe Marius Ştefănescu

Oficialul celor de la FCSB, prezent în emisiune la Prima Sport, a precizat clar că William Baeten a fost vândut de FCU Craiova la FCSB. Fotbalistul belgian vine la echipa campioană pentru a-l dubla pe Marius Ştefănescu, titularul poziţiei de atacant lateral dreapta.

„Da, vine Baeten! Este vânzare. Craiova păstrează procente, da. Rămâne de văzut dacă vor mai veni jucători, asta depinde şi de parcursul european. Eu refuz să cred că nu vom juca în grupele unei competiţii europene.

La momentul ăsta, dacă suntem eliminaţi de 2 ori, tot vom juca în play-off-ul Conference League, unde teoretic trebuie să dăm peste un adversar modest, dar rămâne de văzut, că la ce s-a întâmplat în Europa, nu mai înţelegi nimic.

Pe Baeten l-am văzut atacant lateral dreapta şi mijlocaş central. El vine să-l dubleze pe Ştefănescu practic”, a spus MM Stoica, la Prima Sport.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Baeten, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Decizia luată de FCSB înainte de marele duel cu Maccabi Tel Aviv: „O să meargă acolo luni!”

„A fost foarte ciudat terenul, dar bun, părea sintetic, mochetă. Nu poate fi revelant în nicio privinţă meciul ăsta. Aş vrea eu să-l ia ca reper cei de la Maccabi. N-ar mai veni la meci dacă l-ar lua ca reper. Atât pentru noi, cât şi pentru ei este cea mai importantă dublă a sezonului. O să meargă Elias şi Pintilii să vadă meciul luni la Tel Aviv (n.r. Supercupa Israelului).

E altceva când îi vezi direct de acolo faţă de cum îi vezi pe Wyscout la meciuri amicale. Noi trebuie să concretizăm avantajul pe care ni l-au dat sorţii la modul ăsta, că n-au avut meci până acum şi au schimbat şi antrenorul”, a spus MM Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbwilliam baetentransfer 

viewscnt
Articole similare