You are here:

Cristi Săpunaru, fără resentimente! Cum se comportă cu unul dintre titularii de la Rapid: "Am vorbit şi după meci, mi-a zis şi lucrurile greşite"

Cristi Săpunaru, fără resentimente! Cum se comportă cu unul dintre titularii de la Rapid: "Am vorbit şi după meci, mi-a zis şi lucrurile greşite"

Rapid

Comentarii

Neil Lennon a produs primele schimbări la Rapid, iar cel care a profitat de şansa pe care a avut-o a fost Cristi Ignat, fundaşul central de 21 de ani. Apărătorul este coleg de cameră cu Cristi Săpunaru (40 de ani), lidrul din vestiar care continuă să fie un sprijin pentru ceilalţi fotbalişti.

Fotbalistul care este ajutat de Cristi Săpunaru, deşi căpitanul a rămas pe bancă

Deşi nu a fost folosit de Neil Lennon, Cristi Săpunaru a primit promisiunea că va fi folosit suficient în acest sezon în care Rapid a început sub aşteptări. Iacob, Blazek şi Ignat au fost titularii din centrul apărării în remiza cu CFR Cluj, scor 2-2. 

Deşi Săpunaru îşi aşteaptă rândul, colegul său de cameră, tânărul Cristi Ignat, a vorbit la superlativ despre fostul căpitan din teren. 

Cristi Ignat şi-a spus povestea, despre trecerea din Republica Moldova, în România, şi a recunoscut că găseşte un sprijin în Cristi Săpunaru. 

"Da, m-au ajutat mai ales colegii experimentaţi şi antrenorii, toţi au vorbit cu mine să intru bine în meci şi consider că sunt pregătit. Sunt un jucător displicinat şi fac ceea ce ştiu cel mai bine.

Cristi (n.r. - Săpunaru) este colegul meu de cameră şi mă ajută foarte mult cu sfaturi. Am vorbit şi după meci, mi-a zis şi lucrurile greşite pe care le-am făcut, şi lucrurile bune. Îmi dă foarte multe sfaturi şi am ce să învăţ de la el", a recunoscut Cristi Ignat. 

Cristi Ignat: "Sunt mândru că am mers la o echipă din Liga 2"

Până să se impună în centrul apărării, Cristian Ignat a luat multe lecţii de la Cristian Săpunaru şi de la ceilalţi titulari. 

"Când eram la Rapid, dar nu jucam atât de mult, analizam cum abordează fazele, cum joacă fazele şi este un jucător foarte bun, foarte inteligent în joc, sigur în acţiuni, în deposedări, în pase. Asta pot să învăţ de la el, calmitatea asta în joc, şi cum gândeşte, cum citeşte jocul. 

Asta l-a format, la ce nivel a jucat şi împotriva căror jucatători, adică clar că este un jucător mare şi este un juc foarte bun pentru Liga 1 şi de asta îl respectăm toţi", a mai spus fundaşul de 21 de ani titular la Rapid. 

"În cantoment m-am pregătit bine, am fost sigur pe mine şi l-am convins (n.r. - pe Neil Lennon) fiind eu, fiind jucătorătorul care mă ştim.

M-a ajutat foarte mult să joc aoclo, să am cât mai multe meciuri. Pentru un jucător tânăr este foarte important să ai meciuri în picioare şi consider că a fost o decizie foarte bună ca să joc.

Chiar nu regret nimic şi chiar sunt mândru că am putut să iau decizia aceea, să merg la o echipa de liga a doua (n.r. - CS Mioveni) şi să pot să mă impun, să joc cât mai multe meciuri", a adăugat Cristi Ignat, fundaşul de la Rapid

Afla mai multe despre: cristi sapunarucristi ignatcristi sapunaru rapid 

viewscnt
Articole similare