You are here:

VIDEO | "Nu e un capăt de lume". Reacţie clară din vestiarul FCSB: "Toată lumea ştie"

VIDEO | "Nu e un capăt de lume". Reacţie clară din vestiarul FCSB: "Toată lumea ştie"

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat startul în acest campionat. Oamenii lui Becali sunt însă relaxaţi: nu e un capăt de lume, mai sunt multe meciuri.

FCSB copiază parcursul de acum doi ani. Roş-albaştrii au doar două puncte după primele trei etape. Grupele europene sunt prioritare în acest moment.

Pentru FCSB urmează meciul decisiv cu Maccabi Tel Aviv, din preliminariile Champions League

Fără victorie în Superliga, FCSB speră să şteargă impresia din campionat cu Maccabi Tel Aviv, returul din turul secund preliminar Champions League, care se joacă miercuri, la Budapesta. 

William Baeten, fotbalistul transferat de la FCU Craiova, este convins că lucrurile vor reveni la normal şi în Superliga, după două remize şi înfrângerea cu Oţelul Galaţi. 

"Am ratat un pic începutul în campionat. Toată lumea ştie că am fi putut să evoluăm mai bine, mai ales că o echipă ca FCSB poate să arate mult mai mult. Dar cred că ne vom aduna, ne vom ridica şi sunt convins, sunt încrezător că vom începe să adunăm puncte din nou", a spus noul mijlocaş al campioanei. 

Pentru FCSB urmează meciuri cu Botoşani în deplasare, cu Farul şi Iaşi, acasă.

"Un inceput nu la fel de bun precum anul trecut, când am reuşit să începem cu mai multe victorii. Nu e un capăt de lume, sunt foarte multe etape în joc, dar suntem optimişti pentru ce urmează, cu siguranţă suntem", a declarat portarul titular de la FCSB, Ştefan Târnovanu. 

Afla mai multe despre: fcsb superligafcsb maccabi tel aviv 

viewscnt
Articole similare