You are here:

Dan Petrescu, reacţie despre plecarea momentului de la CFR Cluj: "Nu e bine pentru el". Dorinţa antrenorului ardelenilor: "Ar fi ideal"

Dan Petrescu, reacţie despre plecarea momentului de la CFR Cluj: "Nu e bine pentru el". Dorinţa antrenorului ardelenilor: "Ar fi ideal"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a clarificat situaţia lui Răzvan Sava, portarul titular al ardelenilor, dorit de Udinese, formaţie din Serie A.

CFR Cluj va avea parte de meciuri dificile în următoarea perioadă. Un meci pe teren propriu împotriva Universităţii Craiova şi o deplasare pe teren neutru pentru returul cu Neman sunt două dintre partidele pe care elevii lui Dan Petrescu le vor disputa, în această perioadă.

Petrescu a vorbit despre posibilele veniri şi plecări de la CFR Cluj, inclusiv despre plecarea lui Răzvan Sava, portarul titular al "feroviarilor", dorit în Serie A. Udinese s-a interesat de serviciile tânărului internaţional român, iar un transfer în Italia ar reprezenta un pas important pentru Sava, care a apărat în 45 de partide în toate competiţiile, în sezonul trecut.

Dan Petrescu îşi doreşte ca Sava să semneze cu cei de la Udinese, dar să rămână la CFR pentru restul acestui sezon, perioadă în care clubul va încerca să găsească un înlocuitor pentru portarul evaluat la 2.000.000 de euro, de către site-urile de specialitate.

Dan Petrescu: "Ar fi ideal să joace aici şi să semneze cu Udinese"

"Nu se ştie nici cu Sava. Nu am înţeles nici acolo ce se întâmplă, nu e bine pentru băiat, pentru că sper să nu îl afecteze, să rămână concentrat. Ideal ar fi cu varianta ca el să joace aici şi la anul, să avem şi noi timp să căutam portar şi să ne orientăm şi la under.

Ar fi ideal să joace aici şi să semneze cu Udinese, dar încă nu s-a semnat nimic, el e jucător la CFR Cluj, el a semnat contract, dar a semnat cu CFR, abia a semnat.", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescurazvan savaudinesesuperliga 

viewscnt
Articole similare