You are here:

Dănuţ Lupu a anticipat viitorul naţionalei României: ”Gică nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi”

Dănuţ Lupu a anticipat viitorul naţionalei României: ”Gică nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi”

Echipa națională

Comentarii

Dănuţ Lupu (57 de ani) a făcut o predicţie cu privire la viitorul echipei naţionale a României, la cârma căreia ar putea ajunge Gică Hagi (59 de ani).

Previziunea lui Dănuţ Lupu: ”Oricât de corect ar fi, 10% tot ar influenţa echipa la care a antrenat”

Naţionala României nu va mai fi pregătită de Edi Iordănescu, iar una dintre cele mai vehiculate variante pentru postul de selecţioner este Gică Hagi.

”Regele” a anunţat că va da un răspuns cu privire la această situaţie după meciul pe care Farul îl va disputa în compania celor de la Botoşani.

Despre posibilitatea ca Gică Hagi să devină noul selecţioner al României a vorbit şi Dănuţ Lupu, care a precizat că performanţa lui Edi Iordănescu la EURO 2024 va putea fi cu greu egalată.

”Eu îmi doresc ca Hagi să preia echipa naţională şi să reuşească să aibă rezultate. N-aş vrea ca Hagi să nu aibă rezultate la echipa naţională. Trebuie să recunoaştem că n-avem o echipă strălucită. Avem nevoie de o minune să ne calificăm la Campionatul Mondial. E într-o situaţie foarte delicată.

Gică nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi, cum oricare alt antrenor, care va veni după Hagi, nu va reuşi să facă ceea ce face Hagi. Fiecare antrenor va avea amprenta lui asupra echipei naţionale.

Edi are meritul că a reuşit să facă un colectiv foarte unit. Trebuie să recunoaştem că nici cu Edi nu am jucat wow, dar, totuşi, am reuşit să ne calificăm de pe primul loc, am trecut de grupe de pe primul loc.

La un moment dat, şi Mircea Lucescu a vrut să fie antrenorul echipei naţionale şi să rămână şi antrenor la echipa de club, dar nu au fost de acord. Nu cred că e normal să facă lucrul acesta, fiindcă, oricât de corect ar fi un om, un 10% tot ar influenţa echipa la care a antrenat”, a declarat Dănuţ Lupu, conform Prosport.

Gică Hagi a mai fost selecţionerul României în 2001, atunci când a stat doar două meciuri pe banca echipei naţionale. Atunci, ”Regele” avea vârsta de 36 de ani.

Afla mai multe despre: gica hagifarulechipa nationalaeuro 2024romaniadanut lupu 

viewscnt
Articole similare