You are here:

Gică Hagi, sfătuit să nu revină pe banca echipei naţionale: "Decât să accepţi să te faci de râs, mai bine stai acasă"

Gică Hagi, sfătuit să nu revină pe banca echipei naţionale: "Decât să accepţi să te faci de râs, mai bine stai acasă"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a părăsit echipa naţională, la doar câteva săptămâni de la campania "tricolorilor" de la EURO 2024.

FRF este în căutarea unui nou selecţioner după despărţirea de Edward Iordănescu, tehnician care a refuzat să-şi prelungească înţelegerea. România va debuta în grupa din UEFA Nations League la începutul lunii septembrie, iar până atunci, FRF va fi nevoită să instaleze un nou antrenor pe banca echipei naţionale.

Unul dintre antrenorii care ar avea şanse să ajungă selecţioner după plecarea lui Iordănescu ar putea fi chiar Gheorghe Hagi. Dănuţ Lupu, fostul internaţional român, a analizat o posibilă revenire a lui Gheorghe Hagi pe banca echipei naţionale după 23 de ani de la prima experienţă a "Regelui" ca selecţioner.

Dănuţ Lupu: "Îmi doresc ca Hagi să reuşească, dar îmi e greu să cred"

"Nu cred că o să accepte, decât să accepţi să te faci de râs mai bine stai acasă. Părerea mea este că Gică este un antrenor foarte mare, dar nu este un antrenor care să creeze un grup. El e obişnuit cu copiii, nu îl văd să reuşească cu jucătorii de la echipa naţională.

Gică are nevoie de timp să facă o echipă, la echipa naţională te vezi cu ei o săptămână la trei luni. Crezi că dacă Edi avea 10% şanse nu rămânea, să fim realişti. Gică are nevoie să antreneze jucătorii zi de zi, aici te întâlneşti cu ei o săptămână la trei luni.

Îmi doresc ca Hagi să reuşească mai mult decât poate să îşi închipuie oricine, dar îmi e greu să cred lucrul ăsta. Nu are timp să facă ce vrea el. Îmi doresc din tot sufletul să vină şi să reuşească, dar îmi e frică că dacă nu va reuşi nu îl va ierta nimeni. Tot ce a făcut la Farul se va şterge, îi va fi greu să se ducă la Farul să antreneze", a declarat Lupu, la Fanatik.

Afla mai multe despre: echipa nationalagheorghe hagidanut lupuedi iordanescuromania 

viewscnt
Articole similare