You are here:

Alex Cicâldău, gata să schimbe echipa. Antrenorul care îşi doreşte insistent transferul internaţionalului român

Alex Cicâldău, gata să schimbe echipa. Antrenorul care îşi doreşte insistent transferul internaţionalului român

Stranieri

Comentarii

Alex Cicâldău este aproape de un nou transfer în campionatul Turciei. Fostul jucător al celor de la Konyaspor, revenit la Galatasaray, are şanse să părăsească formaţia din Istanbul în această vară.

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova ar putea ajunge la o altă formaţie din prima ligă turcă. Este vorba de fosta echipă a lui Marius Şumudică, Gaziantep, grupare la care au evoluat, în sezonul trecut, jucători precum Florin Niţă, Alexandru Maxim, Deian Sorescu şi Denis Drăguş.

Gaziantep vrea să transfere un nou jucător român

Conform presei din Turcia, Cicâldău se află pe lista antrenorului celor de la Gaziantep, Selcuk Inan, care a evoluat timp de nouă ani la Galatasaray, ca jucător. Inan insistă pentru transferul jucătorului român, fotbalist care nu se află în planurile campioanei Turciei. Selcuk Inan se va întâlni cu oficialii celor de la Galatasaray pentru a rezolva transferul lui Alex Cicâldău.

Internaţionalul român a fost exclus de pe lista jucătorilor care vor participa la cantonamentul celor de la Galatasaray din această vară, iar acest lucru i-a dat de înţeles că va trebui să-şi găsească o nouă echipă. Gaziantep l-ar putea transfera definitiv pe fotbalistul care a petrecut ultimul sezon la Konyaspor, sub formă de împrumut de la Galatasaray.

În sezonul trecut al campionatului Turciei, Cicâldău a bifat 31 de partide, a înscris un gol şi a oferit două pase decisive, pentru Konyaspor.

  • 3.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 27 de ani, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alex cicaldaugalatasaraygaziantep 

viewscnt
Articole similare