You are here:

Anunţul lui Gheorghe Hagi despre jucătorul ajuns pe "lista neagră" de la Farul, în sezonul trecut: "Nu avem dubii"

Anunţul lui Gheorghe Hagi despre jucătorul ajuns pe "lista neagră" de la Farul, în sezonul trecut: "Nu avem dubii"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a fost întrebat despre situaţia lui Dragoş Nedelcu, fotbalistul de la Farul care nu a mai evoluat pentru constănţeni de la meciul "marinarilor" de pe teren propriu, împotriva celor de la Universitatea Craiova.

Dragoş Nedelcu a evoluat ultima dată într-o partidă oficială pentru Farul la partida "marinarilor" de pe teren propriu împotriva celor de la Universitatea Craiova. Nedelcu a jucat 14 minute, la partida încheiată cu scorul de 3-3. Nedelcu s-a numărat printre jucătorii ajunşi pe lista neagră a lui Gică Hagi după o perioadă în care mijlocaşul defensiv a avut parte de prestaţii sub aşteptările managerului tehnic al constănţenilor.

Deşi s-a gândit să renunţe la jucătorul crescut la propria sa academie, Hagi a decis să-l păstreze pe fotbalistul în vârstă de 27 de ani. Diego Quieros a reuşit să-i ia locul lui Nedelcu, în ultimele luni, pe postul de mijlocaş defensiv.

Gheorghe Hagi: "E cu noi, a făcut toată pregătirea"

"E cu noi. A făcut toată pregătirea şi e cu noi deocamdată. Bineînţeles că nu avem dubii de ce poate el să dea. Vom vedea", a declarat Gheorghe Hagi, înainte de partida cu Oţelul Galaţi. Nedelcu a evoluat într-o partidă amicală pentru Farul, în luna iunie, împotriva formaţiei bulgare Cherno More.

Afla mai multe despre: farul constantagheorghe hagidragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare