You are here:

OFICIAL | Gabriel de Moura se desparte de Dinamo. Mesajul emoţionant al clubului pentru fotbalistul brazilian

OFICIAL | Gabriel de Moura se desparte de Dinamo. Mesajul emoţionant al clubului pentru fotbalistul brazilian

Dinamo București

Comentarii

Gabriel Rodrigues de Moura şi-a reziliat contractul cu Dinamo, a anunţat, luni, clubul dinamovist.

Gabriel de Moura, unul dintre fotbaliştii străini cu cele mai multe prezenţe din istoria celor de la Dinamo, a părăsit în mod oficial gruparea "alb-roşie". Brazilianul ajuns la vârsta de 36 de ani a fost titularul postului de fundaş dreapta pentru formaţia bucureşteană. 93 de meciuri a bifat de Moura pentru Dinamo, în cele două perioade petrecute la gruparea de tradiţie din România. Brazilianul a contribuit la promovarea echipei în Superliga, în sezonul petrecut de dinamovişti în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Gabriel de Moura o părăseşte pe Dinamo

"Mulţumim, Gabriel de MOURA! 3 sezoane, 3 echipamente diferite, 3 sponsori principali, 4 antrenori, acelaşi suflet în inimile tuturor dinamoviştilor. Gabriel Rodrigues de Moura, Gabi în familia Dinamo, încetează activitatea la clubul nostru.

Definit de o dorinţă arzătoare, de focul tipic Braziliei, Gabi a bifat 94 de apariţii în tricourile lui Dinamo. A oferit 3 pase decisive şi a marcat un gol, reuşit chiar în sezonul abia încheiat, la finalul căruia Gabi a luat parte la al treilea baraj în alb şi roşu. Gabi, meci de meci, a fost pe tot terenul, alergând spre toate inimile fanilor noştri.

(n.r Mai mult decât un jucător, un pitbull brazilian) Mais que um jugador, o Pitbull brasileiro", au transmis cei de la Dinamo, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestigabriel de mourasuperliga 

viewscnt
Articole similare