You are here:

Gigi Becali a dezvăluit că un titular de la CFR Cluj s-a autopropus la FCSB: "L-am vrut şi îl vreau. El n-o să recunoască"

Gigi Becali a dezvăluit că un titular de la CFR Cluj s-a autopropus la FCSB: "L-am vrut şi îl vreau. El n-o să recunoască"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit cum Panagiotis Tachtsidis, mijlocaşul grec al celor de la CFR Cluj, ar fi încercat să se alăture celor de la FCSB, în acest an.

Patronul campioanei României a dezvăluit modalitatea prin care Tachtisdis s-a propus la FCSB, într-o perioadă în care fotbalistul grec nu se afla în cel mai bun moment al său la CFR Cluj. Tachtsidis a fost printre principalii jucători care au contribuit la plecarea lui Adrian Mutu de la CFR Cluj, despărţire care s-a produs la începutul acestui an.

Becali a recunoscut faptul că i-a respectat cerinţele financiare ale fotbalistului cu meciuri în Serie A, însă, acesta a ales în cele din urmă să semneze un nou contract şi să rămână la CFR Cluj.

Gigi Becali: "A venit în Cipru, la Charalambous. N-o să recunoască"

"L-am vrut, e adevărat. L-am vrut. Tachtsidis e jucător pe care nu-l vrea cineva? L-am vrut, dar cum l-am vrut? Omul a venit în Cipru, a zis ‘Dom’le, vreau să vin’. Şi i-am zis, i-am dat tot ce a vrut. Probabil că a vrut să ridice acolo, s-a folosit de ofertă.

Eu recunosc, e jucător valoros. Dar el a venit în Cipru la Charalambous. Bine, el n-o să recunoască. Acum n-are rost, ce rost are să ţinem secret.

N-am vrut să zic. Dacă tot a ieşit la iveală. L-am vrut, dar îl şi vreau. El a venit, de la el a venit propunerea. Nici nu ne gândeam. Am făcut totul, cum a vrut el i-am dat. După aia, când să auzim, i-am dat tot ce a vrut şi a semnat cu CFR. Adică ăsta e adevărul, n-am ce să zic.", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Latifundiarul din Pipera încă speră la un transfer al fotbalistului cu 25 de prezenţe pentru naţionala Greciei, chiar dacă prima sa tentativă a eşuat.

"De la el a venit. Dacă a venit din Grecia până în Cipru.. Eh, lovitură mare. E jucător valoros, dar nu lovitură mare. Da, tată, aşa e. N-are rost să discutăm. E valoros, l-am vrut, i-am făcut tot ce a vrut el. N-a venit şi gata, la revedere", a mai spus patronul celor de la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujpanagiotis tachtsidisgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare