You are here:

Gigi Becali l-a anunţat la FCSB, dar jucătorul nu a mai ajuns. Cum au fost negocierile cu campioana României: ”Suporterii mă iubesc foarte mult”

Gigi Becali l-a anunţat la FCSB, dar jucătorul nu a mai ajuns. Cum au fost negocierile cu campioana României: ”Suporterii mă iubesc foarte mult”

FCSB

Comentarii

Arnold Garita (29 de ani) nu a mai ajuns la FCSB, iar atacantul a rupt acum tăcerea despre eşecul numit transferul la campioana României.

De ce nu a mai ajuns Garita la FCSB

Gigi Becali a fost pe punctul de a-l aduce pe Arnold Garita la FCSB, dar transferul atacantului a căzut din cauza unor probleme medicale pe care le-ar avea acesta. 

Cu toate că finanţatorul campioanei României a insistat pentru venirea lui Garita la formaţia bucureşteană, Mihai Stoica nu a fost unul dintre fanii acestei posibile veniri.

Iar, în momentul de faţă, acest transfer nu s-a mai realizat. Arnold Garita a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la FCSB.

”Nu am ajuns niciodată la o înţelegere cu FCSB şi nu văd de ce domnul Becali a spus că nu m-am prezentat la vizita medicală, nu aveam niciun control medical planificat cu clubul.

Eu nu am fost niciodată de acord cu cei de la FCSB pentru a face un examen medical. Nu o să intru în detalii cu tine, dar am senzaţia că clubul nu prea mă vrea. Suporterii mă iubesc foarte mult şi eu îi iubesc, dar clubul nu mă vrea.

Nu am acceptat niciodată să merg la un control medical. Nu am fost de acord cu asta pentru că nu am simţit că sunt dorit cu adevărat de club”, a declarat Garita, potrivit Fanatik.

În vârstă de 29 de ani, Arnold Garita a jucat în sezonul precedent la Al Faisaly, în liga a doua din Arabia Saudită. A bifat 33 de meciuri şi a livrat 12 goluri şi patru pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbarnold garitagigi becali 

viewscnt
Articole similare