You are here:

Ce condiţie i-a pus Gigi Becali lui Garita ca să semneze cu FCSB: ”Îi dau 20.000 de euro pe lună”

Ce condiţie i-a pus Gigi Becali lui Garita ca să semneze cu FCSB: ”Îi dau 20.000 de euro pe lună”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a oferit detalii despre cel mai nou transfer pe care vrea să-l facă la FCSB.

Gigi Becali, campanie puternică de transferuri la FCSB. Condiţia pusă lui Garita

Gigi Becali îşi continuă transferurile la FCSB. După ce l-a adus pe William Baeten de la FCU Craiova 1948, patronul campioanei României a anunţat o nouă mutare în această perioadă de mercato.

Astfel, la FCSB este foarte aproape să ajungă Arnold Garita, atacant pe care l-a dorit şi în trecut. Dar Gigi Becali i-a pus o singură condiţie: să fie apt din punct de vedere medical.

De asemenea, finanţatorul clubului din Bucureşti a precizat faptul că îl va plăti cu 20.000 de euro pe lună pe fostul atacant al lui FC Argeş.

”Garita vine la noi dacă are genunchiul bun. Mai trebuie sa treacă mâine nişte investigaţii la genunchi. Dacă genunchiul e bun, e al nostru.

Îi dau 20.000 de euro pe lună. Mâine are investigaţiile la genunchi şi dacă totul e bine face vizita medicală şi semnează”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

În vârstă de 29 de ani, Arnold Garita a jucat în sezonul precedent la Al Faisaly, în liga a doua din Arabia Saudită. A bifat 33 de meciuri şi a livrat 12 goluri şi patru pase decisive.

În România, Garita a mai evoluat la o singură echipă, la FC Argeş, pentru care a livrat 14 goluri şi două pase decisive, în 40 de partide.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliarnold garita 

viewscnt
Articole similare