You are here:

Bogdan Andone, cum rar a fost văzut! Nervos, antrenorul l-a pus la zid: "A fost încălecat de banca adversă. Antrenorul advers l-a înjurat non-stop"

Bogdan Andone, cum rar a fost văzut! Nervos, antrenorul l-a pus la zid: "A fost încălecat de banca adversă. Antrenorul advers l-a înjurat non-stop"

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul de la FC Botoşani, Bogdan Andone, şi-a expus nemulţumirile la adresa arbitrajului pe care l-a avut în înfrângerea cu Oţelul Galaţi. Eliminat spre final, principalul a spus că centralul a fost înjurat de Dorinel Munteanu, fără ca tehnicianul advers să fie pedepsit.

Furios, Bogdan Andone şi-a vărsat supărarea pe arbitru: "Un debutant, care din minutul 1 a fost înjurat de antrenorul advers"

Oţelul Galaţi a învins luni, în deplasare, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a noului sezon al Superligii. FC Botoşani a condus cu 2-1. A devenit un meci tensionat, după dubla lui Zivulic. 

Arbitrul Cristian Moldoveanu l-a eliminat pe Bogdan Andone în minutul 84, după ieşirea violentă a antrenorului în direcţia centralului. Totuşi, antrenorul de la FC Botoşani a spus că delegarea a fost neinspirată la un asemenea meci şi că jigniri au existat şi dinspre banca celor de la Oţelul Galaţi. 

"Nu am ce să discut despre joc. A fost decis de două faze fixe, din greşelile noastre, dar şi de un penalty neacordat de echipa noastră. Vreu să atrag atenţia asupra delegării, la un joc cu două echipe agresive, care joacă cu intensitate, clar cu multe dueluri şi a fost delegat un arbitru debutant, care din minutul 1 a fost înjurat de antrenorul advers non-stop până la sfârşit. 

(n.r. - Centralul) Fără pic de personalitate, cum a fost şi al patrulea arbitru, care a debutat în primăvară şi are şase luni de Liga 1. A fost şi el înjurat non-stop, dar nu s-a întors măcar o dată cu faţa spre banca adversă sau să ia vreo decizie. Era cu faţa spre noi mereu, şoptea. E o delegare eronată, această brigadă a fost încălecată de banca tehnică a adversarilor şi trebuia un arbitru cu experienţă. 

Dacă se continuă cu aceleaşi delegări, cu aceleaşi programari şi jucăm la trei, patru zile, atunci investiţiile domnului Iftime sunt în van, că practic sunt cheltuieli exagerate şi nu-şi merită banii. Atât am avut de sopus, seară plăcută!", a spus Bogdan Andone, după ce Botoşani a început cu o înfrângere actualul sezon al Superligii

  • Arbitri: Cristian Moldoveanu – Radu Ghinguleac, Laszlo-Imre Bucsi – Sorin Vădana
  • Arbitri VAR: Sorin Costreie – Vlad Baban
  • Observator: Sorin Boca

Afla mai multe despre: botosani otelulbogdan andonebogdan andone botosani otelul 

viewscnt
Articole similare