You are here:

Dorinel Munteanu are planuri mari cu Oţelul Galaţi în acest sezon şi a anunţat obiectivul! "Suntem printre acele echipe"

Dorinel Munteanu are planuri mari cu Oţelul Galaţi în acest sezon şi a anunţat obiectivul! "Suntem printre acele echipe"

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a tras primele concluzii după ce a debutat în noul sezon din Superliga cu o victorie. Principalul a anunţat că vrea să califice echipa în play-off, dar că are nevoie de sprijin financiar.

Dorinel Munteanu a anunţat din nou că vrea să o califice pe Oţelul în play-off

Oţelul Galaţi a învins luni, în deplasare, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a noului sezon al Superligii. FC Botoşani a condus cu 2-1, însă dubla lui Zivulic, care a marcat identic din două cornere, a adus cele trei puncte oaspeţilor. 

Dorinel Munteanu s-a arătat mulţumit de faptul că jucătorii săi au respectat planul tactic, chiar şi la 2-1 pentru Botoşani. 

Deşi nu a reuşit să prindă play-off-ul în stagiunea trecută, Dorinel Munteanu vrea să califice Oţelul în acest sezon. Totuşi, "Neamţul" a cerut ajutor din partea sponsorilor. 

"M-a surprins puţin formula de start, dar echipa mea a făcut un meci bun azi. A arătat organizare foarte bună, am revenit de la 2-1 şi am câştigat cu 3-2 meritat. Felicit întreaga echipă, întreg lotul şi ne concentrăm pe meciul cu Farul Constanţa. 

Multe echipe şi-au propus play-off-ul, Oţelul se regăseşte şi ea printre aceste echipe, dar avem nevoie de sprijin. Ştiţi situaţia financiară a echipei şi oamenii să vină lângă jucători, să le susţină efortul lor", a declarat Dorinel Munteanu, imediat după meciul spectaculos de la Botoşani

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu otelul galatibotosani otelul galati 

viewscnt
Articole similare