You are here:

Ciprian Tătăruşanu, aşa cum nu l-ai mai văzut. Cum s-a distrat fostul portar al României la nunta lui Ianis Hagi

Ciprian Tătăruşanu, aşa cum nu l-ai mai văzut. Cum s-a distrat fostul portar al României la nunta lui Ianis Hagi

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (38 de ani) a fost unul dintre invitaţii de marcă la marea nuntă a lui Ianis Hagi (25 de ani) cu Elena Hagi.

Tătăruşanu şi Alibec au făcut show la nunta lui Ianis Hagi şi Elena

Ciprian Tătăruşanu a avut apariţii extrem de rare în spaţiul media în ultimii ani. Totuşi, fostul portar al naţionalei României a fost una dintre apariţiile surprinzătoare de la nunta lui Ianis Hagi. 

Cei doi au fost colegi la Fiorentina, pe când portarul era titularul primei echipe a trupei viola, iar Ianis era jucător la echipa U19 a formaţiei din Florenţa.

Tătăruşanu a fost legitimat la Fiorentina în perioada 2014-2017, în timp ce Ianis Hagi a fost în academia italienilor între 2016 şi ianuarie 2018.

Însă, chiar dacă drumurile lor în carieră li s-au separat, portarul român şi Hagi junior au păstrat legătura şi după aceea. 

În sezonul recent încheiat, Ciprian Tătăruşanu a jucat în Arabia Saudită, la Abha, şi şi-a petrecut vacanţa în România. A profitat de acest fapt şi a participat la nunta lui Ianis Hagi şi Elena.

Fostul portar al naţionalei României s-a distrat de minune la marele eveniment al lui Ianis şi Elena, unde s-a bucurat la maxim şi a dansat alături de Alibec, Nedelcearu pe melodiile artistului Smiley.

Imaginile cu mişcările impresionante de dans cu care s-a remarcat Tătăruşanu au fost surprinse şi urcate pe contul de Instagram al lui Pavel Bartoş, MC-ul ales de familia Hagi să prezinte la nunta organizată pe domeniul Ştirbey Vodă, din Buftea.

Atât Ciprian Tătăruşanu, cât şi Ianis Hagi au reprezentat România la un turneu final de Campionat European: portarul, la EURO 2016, iar mijlocaşul, la EURO 2024.

Tătăruşanu a apărat poarta României în 74 de meicuri, în timp ce Hagi junior a disputat 39 de partide şi a marcat cinci goluri.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2016euro 2024ianis haginunta ianis hagiciprian tatarusanudenis alibec 

viewscnt
Articole similare