You are here:

OFICIAL | Crescut de Gică Hagi, jucătorul a ajuns în liga a noua: ”Anunţăm cu entuziasm că a semnat”. Ultima oară a fost în liga a doua din India

OFICIAL | Crescut de Gică Hagi, jucătorul a ajuns în liga a noua: ”Anunţăm cu entuziasm că a semnat”. Ultima oară a fost în liga a doua din India

Fotbal intern

Comentarii

Un jucător român, Marius Leca (24 de an), crescut la Academia lui Gică Hagi, a ajuns din India la o echipă din liga a noua engleză.

Jucătorul crescut de Hagi, din liga a doua indiană, la liga a noua engleză

Unul dintre jucătorii crescuţi la Academia ”Gheorghe Hagi”, Marius Leca, a semnat, în mod oficial, cu FC România, formaţie din divizia a noua engleză.

Anunţul oficial al aducereii fundaşului central de 24 de ani a fost făcut cu mare fast de echipa formată de cetăţenii români stabiliţi în Anglia.

Leca a crescut la Farul, fostul Viitorul, de care s-a despărţit, în mod oficial, în 2022. De-a lungul carierei sale, jucătorul român a mai trecut pe la Dunărea Călăraşi, CS Afumaţi şi Neroca FC, din liga a doua India.

”FC România anunţă cu entuziasm că fundaşul Marius Leca (24 de ani) a semnat. Marius a fost de două ori campion naţional la juniori şi a reprezentat România la categoriile de vârstă U18, U19 şi U21.

De-a lungul carierei sale, a jucat la echipe foarte cunoscute în România, precum Viitorul, Farul şi Dunărea Călăraşi. A câştigat Cupa şi Supercupa României în 2019 cu Viitorul Constanţa.

Printre foştii săi colegi se număra Denis Drăguş, Alexandru Măţan, Tudor Băluţă, Eric de Oliveira şi Bogdan Ţîru”, se arată în comunicatul celor de la FC România.

Afla mai multe despre: farulgica hagifc romaniamarius leca 

viewscnt
Articole similare