You are here:

Ion Crăciunescu, surprins de alegerea fiicei sale: "E singura româncă ce a stat în SUA şi a făcut asta. Nici acolo nu sunt câini cu covrigi în coadă cum cred oamenii"

Ion Crăciunescu, surprins de alegerea fiicei sale: "E singura româncă ce a stat în SUA şi a făcut asta. Nici acolo nu sunt câini cu covrigi în coadă cum cred oamenii"

Diverse

Comentarii

Fostul arbitru FIFA, Ion Crăciunescu, are doi copii, iar recent fiica i-a dat o veste care l-a bucurat. După mai bine de un deceniu petrecut în SUA, Alina Crăciunescu a luat o decizie neaşteptată.

Ion Crăciunescu nu se mai aştepta să primească vestea din partea fiicei Alina: "Dacă sunt ei aici, sunt cel mai fericit"

Ion Crăciunescu este unul dintre cele mai mari nume ale arbitrajului românesc, iar poveştile sale au fost spuse la Eurocast 2024. A bifat peste 80 de partide internaţionale şi s-a retras în 1996, după care a fost preşedinte de club, observator FIFA sau preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.  

Printre alte subiecte, Ion Crăciunescu a recunoscut că şi-ar fi dorit ca fiul său să facă altceva, după ce a condus meciuri în Liga 1 şi s-a retras din arbitraj. 

De asemenea, fiica lui Ion Crăciunescu şi-a surprins tatăl, după ce a ales să revină în România definitiv, deşi viaţa şi-a construit-o în Texas, SUA, în urmă cu mai bine de un deceniu. 

"Fiica mea a venit în ţară din America, am doi nepoţei. Unuia dintre ei îi place fotbalul mult. E singura româncă ce a stat în SUA, cu copii în SUA, cu casă în SUA şi a plecat din SUA ca să vină în România definitiv. Nu ştiu de ce, nu a mai vrut să stea. 

Repet, bărbatul ei cu serviciu acolo, casă, că eu le-am dat bani să facă casă acolo, copii născuţi în America. Eu nu ştiu ce-o face cu copiii acum, că au cultul ăsta pro-american din şcoală. Au 8 şi 10 ani, te înţelegi cu ei, dar ei nu ştiu că s-au întors definitiv în România. Nici în SUA nu sunt câini cu covrigi în coadă cum cred oamenii. E un alt model de democraţie, cu alte libertărţi... 

Eu n-aş putea trăi acolo. Aoleu! Cât mă duceam pe la fiica mea, în Texas... Făceam cu avionul de la Frankfurt 13 ore, înnebuneşti şi stai puţin că mai făceam trei ore cu maşina de la aeroport, cu escale, cheltuieli mari, dar acum am scăpat de asta. 

Dacă sunt ei aici, sunt cel mai fericit, că zborul ăsta cu avionul devenise o corvoadă. Mă bucur să fiu bunic, nu mă pun în dificultate, comunică cu mine, dacă vor ceva... Ăla mic e făcut pentru fotbal, dă la perete cu mingea acasă, abia aştept să-l duc la o echipă", a declarat Ion Crăciunescu la Eurocast 2024, de pe canalul de YouTube al Orange Sport.  

Afla mai multe despre: fiica ion craciunescualina craciunescuion craciunescu ion craciunescu 

viewscnt
Articole similare