You are here:

Patronul care l-a abordat pe Ion Crăciunescu cu postul de preşedinte al clubului de tradiţie! "Echipa de suflet a tatălui meu" | EXCLUSIV

Patronul care l-a abordat pe Ion Crăciunescu cu postul de preşedinte al clubului de tradiţie! "Echipa de suflet a tatălui meu" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Ion Crăciunescu, fost arbitru FIFA, a dezvăluit un episod al vieţii sale în care a fost abordat de George Copos, pentru a deveni preşedintele clubului Rapid Bucureşti.

Ion Crăciunescu, fostul arbitru FIFA care a fost la "centru" într-o finală a Cupei Campionilor Europeni, a povestit un episod în care a fost implicat şi fostul patron al celor de la Rapid Bucureşti, George Copos. Fostul arbitru a vorbit despre felul în care Copos a reuşit să-şi ridice afacerile, cât şi despre tatăl său, care a susţinut clubul Rapid.

Ion Crăciunescu: "Rapid era echipa de suflet a tatălui meu"

"Parcă da (n.r. - aprobator atunci când a fost întrebat despre oferta de la Rapid). Rapid era echipa de suflet a tatălui meu, tata a fost CFR-ist, mecanic de locomotivă. Când eram mici, îl simţeam, ascultam la radio şi tata era cu Rapid. Era greu să negociezi cu Copos. Ştii cum era? Te ducea de aici la Moscova, te întorcea, te ducea şi iar te întorcea de nici nu simţeai că ai fost. 

L-am admirat, că a venit şi a luat-o de la zero în Bucureşti. A venit şi era nimeni. Când a plecat în afacere a venit şi a luat-o de la zero, a venit singur şi a pornit cu doamna", a declarat Ion Crăciunescu, la Eurocast 2024, pe canalul de YouTube al Orange Sport.  

Ion Crăciunescu a povestit şi despre magazinul de electronice pe care l-a avut în anii 90', la Vâlcea, cât şi despre colaborarea cu George Copos.

"În '90 vindeam televizoare, nu apucam să le descarc şi era o coadă de oameni... nu-mi venea să cred. Aveam două vânzătoare, eu şi soţia, dar nu făceam faţă. Televizoarele le aduceam de la Bucureşti, de la Ana Electronic. (n.r. - firma lui George Copos)

(n.r. - au existat favoruri pentru colaborarea cu Copos?) Dacă cineva îl cunoaşte pe Copos, dacă îşi imaginează că George Copos în viaţa lui a făcut cadou ceva, se înşală. E unul dintre cei mai zgârciţi oameni. Preţul din magazinul lui mi-l dădea şi mie, iar eu trebuia să mai pun ceva peste ca să vând. E chibzuit, zgârcit, cum vrei să-i zici, dar n-am văzut în viaţa mea un tip mai zgârcit decât Copos" a mai spus Ion Crăciunescu, la Eurocast 2024.

Afla mai multe despre: ion craciunescurapidgeorge copos 

viewscnt
Articole similare